STRAHOTA U SARAJEVU: Monstrum (19) silovao dečaka (6)! I ranije je uznemiravao decu, pravdao se da je bio pijan!
Ilustracija / Mladić u Bosni silovao dete (6), Foto: Profimedia

ZLOČIN KOJI JE DIGAO JAVNOST

STRAHOTA U SARAJEVU: Monstrum (19) silovao dečaka (6)! I ranije je uznemiravao decu, pravdao se da je bio pijan!

Javnost u regionu je zgrožena i uznemirena

Objavljeno: 11:52h

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja deteta u sarajevskom naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva zgrozio je javnost BiH.

Elnes Hujić (19) u četvrtak u 20.30 na ulici zgrabio šestogodišnjeg dečaka koji živi u komšiluku, te ga je odneo u svoju kuću, gde ga je brutalno silovao!

Kako je otkrio dečakov ujak (identitet poznat redakciji Avaza), dete se vraćalo kući od bake, kod koje je bilo i igralo se. U tom momentu je naišao Hujić te ga je oteo. Pedofil je utrčao u jednu od prostorija svoje kuće te je skinuo dečaka, koji je vrištao.

Prema rečima ujaka nesrećnog dečaka, dete je vrištalo u očaju. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odeću te ga silovao.

Dečak je potom otišao kući istraumiran, te je ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dečaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku, gde su ga lekari pregledali te potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje.

Uzuzeti su brisevi, a na dečakovoj odeći pronađene su stidne dlake, za koje istražitelji veruju da pripadaju Hujiću. On je 24 sata zadržan u policijskim prostorijama, gde je saslušan.

Kako je Avazu otkrio izvor blizak istrazi, osumnjičeni Hujić isprva je negirao zločin da bi se u jednom momentu pravdao da je bio pijan.

Ovaj mučni slučaj preuzeo je sudija za maloletnike, koji je naredio pokretanje istrage, veštačenje tragova, a predložio je da se Hujiću odredi jednomesečni pritvor.

Dete nakon pregleda od straha nije smelo ući u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smelo izaći iz automobila. Zbog toga ga je ujak odveo sa majkom svojoj kući.

Dete je doživelo ogromne traume i u sve su uključeni Centar za socijalni rad te dečji psiholog.

Kako su otkrili članovi porodice nesrećnog deteta, Hujić je i ranije uznemiravao mališane u njihovom naselju, ali se niko nije nadao da bi mogao počiniti ovako stravičan zločin, piše Avaz.

BONUS VIDEO: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.