BOSNA BRUJI O KOKOŠKI KLADIONIČARKI! Snela je jaje na kom su bili ispisani BROJEVI, i to kakvi!!!
Koka je oduševila gazdaricu, Foto: Pixabay

čuda su moguća

BOSNA BRUJI O KOKOŠKI KLADIONIČARKI! Snela je jaje na kom su bili ispisani BROJEVI, i to kakvi!!!

Gazdarica prvo nije mogla lepo da vidi šta je na ljusci, ali je ubrzo shvatila!

Objavljeno: 21.03.2018. 10:04h
  • 102

Dosta Komljenović, meštanka Ćele kod Prijedora, još žali što nije bila uporna i poslušala svoju kokošku “kladioničarku” i odigrala dobitnu kombinaciju brojeva na lotu plus, koje joj je ova “poslala” na jajetu koje je snela.

Da jeste, dobro bi popravila svoj kućni budžet, a kokošku bi pošteno nagradila.

- Za nju samu bih napravila kokošinjac. Da uživa - šali se Dosta, koja jaje, na čijem su vrhu brojevi, ljubomorno čuva i pokazuje zainteresovanima.

Kako Dosta kaže za "Avaz", na vrhu jajeta bilo je nešto išarano. Pokušala je to da očisti, ali nije išlo. Onda je ugledala brojeve.

- Bilo ih je šest i lepo su se mogli razaznati, trojka, devetka, šestica... Nazvala sam sina i ispričala mu šta sam našla. Niko od nas nije sujeveran, ali sam poslušala savet i odigrala loto. Suprug je uplatio listić, ali običnu kombinaciju. Još je dodao četvorku i, nažalost, nisam ništa dobila - govori Dosta.

Na to je potpuno zaboravila da bi nekoliko dana posle brojevi s jajeta, onog istog koje je snela kokoška, bili izvučeni u džekpotu. I nije bilo dobitnika.

- Nije mi bilo lako kad sam to videla, ali šta da se radi, idemo dalje. Redovno ćemo igrati istu ovu kombinaciju pa ko zna, možda nam se i posreći, a možda snese još jedno jaje s novim dobitnim brojevima. Čuda se ipak dešavaju - s osmehom kaže Dosta.

BONUS VIDEO: 

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

(Espreso.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media