I KAMEN BI ZAPLAKAO: Sin mu se zbog zabranjene ljubavi bacio u smrt, na suze njegovog oca niko ne može ostati imun (VIDEO)
Čovek plače, Foto: Printscreen Youtube

zabranjena ljubav

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Sin mu se zbog zabranjene ljubavi bacio u smrt, na suze njegovog oca niko ne može ostati imun (VIDEO)

Prošlo je tačno pet godina otkako se 24-godišnji mladić Elmir Čobić iz Puračića, zbog zabranjene ljubavi, s Japanskog mosta u Doboju bacio u duboku i hladnu reku Bosnu.

Objavljeno:

Za telom mladića u tri navrata tragali su ronioci MUP-a RS, RK "Modrac" iz Lukavca i kotorske skeledžije, ali telo nikada nije pronađeno.

Bolom skrhani roditelji Emin i Mevla i cela rodbina pet godina žive u nadi da će telo biti pronađeno, da se mladiću obavi dženaza.

Svakog 8. januara, pa tako i jutros, rodbina dođe na most sa kojeg se mladić Bambi, kako su ga zvali, bacio u smrt, isplaču se, pa u reku bace ruže za Elmira.

Osim oca Emina (majka Mevla nije imala snage doći), jutros su na most stigla i dvojica mladićevih tetaka Muradif Biberović i Muharem Ibralić, te tetka Hanka. Pustili su suzu, setili se uvek nasmejanog Elmira i otišli svako na svoju stranu...

(Espreso.co.rs/sandzaklive.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.