OBESIO SE MILE KARAN: Udario Sašu Čolića kolima, pa pobegao sa mesta nesreće, NIJE MOGAO DA PODNESE KRIVICU?
Vozač Mile Karan, koji je pre par dana pregazio čoveka, obesio se, Foto: Pixabay

Griža savesti?

OBESIO SE MILE KARAN: Udario Sašu Čolića kolima, pa pobegao sa mesta nesreće, NIJE MOGAO DA PODNESE KRIVICU?

Mile Karan (31) iz Gradiške, koji je prekjuče uhapšen nakon što je utvrđeno da je pobegao sa mesta saobraćajne nezgode tokom koje je vozilom udario i povredio sugrađanina, juče se obesio

Objavljeno:

Mile Karan (31) iz Gradiške, koji je prekjuče uhapšen nakon što je utvrđeno da je pobjegao sa mjesta saobraćajne nesreće tokom koje je vozilom udario i povredio sugrađanina, juče se obesio, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

On je život sebi oduzeo u šupi u Rogoljima, opština Gradiška, a da tragedija je prijavljena sinoć oko 17.50 časova.

Karan je uhapšen u Slatini, opština Laktaši, a terete ga da je renoom laguna, koja je i pronađena, i na kojoj su uočena oštećenja, u Brestovčini udario Gradiščanina Sašu Čolića (31).

Pronašli su ga pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, a sumnjiče ga za ugrožavanje javnog saobraćaja, ali i nepružanje pomoći povređenom Čoliću.

- Na osnovu tragova izuzetih sa lica mesta i preduzetih operativnih i istražnih mera i radnji u cilju identifikovanja vozila, kao i identifikovanja i pronalska vozača, utvrđeno je da je u pitanju vozač M. K. - saopšteno je juče iz Policijske uprave Gradiška.

(Espreso.co.rs/Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.