EXIT + Olimpijska Jahorina: Festival 84 i čak 70% uštede na prve ulaznice!
Foto: Promo

PRVI PUT DO SADA

EXIT + Olimpijska Jahorina: Festival 84 i čak 70% uštede na prve ulaznice!

Festivalska porodica sad broji pet članova u isto toliko zemalja regiona, a u planu je još niz različitih pratećih događaja, u zemlji, regionu, ali i na još par svetskih destinacija.

Objavljeno: 08.12.2017. 15:53h

EXIT tim je otišao korak dalje u povezivanju regiona nakon što je objavio svoj dolazak na olimpijsku Jahorinu i pokretanje svog petog festivala! Prinova u ovoj velikoj festivalskoj porodici dobila je simbolično ime Festival 84 koji će premijerno biti održan od 15. do 18. marta iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskog centra Jahorina.

 Za ovu priliku već od petka, 15. decembra u prodaju stižu i prve ulaznice sa čak 70% uštede u odnosu na njihovu finalnu cenu!

Ulaznice po poklon ceni sa do 70% popusta biće dostupne vrlo ograničeno vreme, a istovremeno biće puštena i veoma ograničena količina promotivnih turističkih paketa za ovo pravo festivalsko vikend-zimovanje, a za samo 44 EUR dobija se ulaznica za kompletan festival, te dvodnevni ski pas i smeštaj!

Nakon što je EXIT Leto ljubavi 2017. godine bilo najveći festivalski poduhvat na ovim prostorima, obuhvativši Sea Dance na Jazu, Revolution u Temišvaru, Sea Star u Umagu i svakako centralni EXIT festival u Novom Sadu, novi projekat EXIT Freedom u 2018. biće još veći jer mu se pridružuje i peti član - Festival 84!

Na pitanje kako je odabrano ime za festival, Dušan Kovačević osnivač EXITa u svom stilu objašnjava: "U Exitu smo veliki fanovi Adamsovog 'Autostoperskog vodiča kroz galaksiju', a tamo je za smisao Života, Univerzuma i Svega ostalog naveden broj 42! Kako mi na Balkanu volimo da radimo sve makar duplo bolje od sveta, logično je bilo da idemo sa brojem 84!“, a zatim dodaje „A moguće je da naziv ima neke veze i sa najznačajnijim poduhvatom ovih prostora, Olimpijskim igrama održanim 1984. godine. Olimpijske ideje mira i tolerancije, kroz okupljanje i povezivanje regiona, utkane su u sam temelj društvene misije Exita. Festival 84 lociran u samom srcu regiona, kako geografski, tako i simbolički, svojim imenom će podsećati sve nas na šta smo sve sposobni kada udružimo naše snage".

Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za Festival 84 koji se kreira po po formuli 2+2 korišćenoj i za izrazito uspešni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju žurku zagrevanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na velikim terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici, tako i u drugim lokalima.

foto: Promo

Poslednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja, sa kojom će ujedno i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina. Očekuje se da Festival 84 pozicionira Jahorinu među najatraktivnije zimske centre u Evropi, a ako se po "jutru poznaje dan", ovo će biti najbolja sezona u poslednjih deset godina, jer već sada na Jahorini ima preko pola metra snega i skijalište je otvoreno deset dana pre planiranog datuma, što se nije desilo još od 2005. godine.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media