POVOLJNO KOLJEM PSE, GLAVA IDE MENI! Bosanac oglasom PODIGAO BALKAN NA NOGE!
Foto: Printscreen/facebook

jesi ti bre normalan?

POVOLJNO KOLJEM PSE, GLAVA IDE MENI! Bosanac oglasom PODIGAO BALKAN NA NOGE!

Predsednica ovog Udruženja Amela Turalić izjavila je kako će se povodom Fejsbuk objave ovog momka obratiti nadležnim institucijama...

Objavljeno: 21:20h

Korisnike Fejsbuka i aktiviste za zaštitu životinja danas su uznemirile stravične fotografije na društvenoj mreži na kojima muškarac iz Sarajeva s nožem pozira pored zaklanog psa uz opis da "vrši uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj ceni".

BOSNA U ŠOKU ZBOG SMRTI DVOJICE ROĐAKA: Objavili na Instagramu kako jure 200 na sat PA STRAVIČNO STRADALI (FOTO) (VIDEO)

Dečaka Petra Golubovića streljaju po treći put: Ova priča o zločinu nad Srbima u Bosni NE SME BITI ZABORAVLJENA!

Muškarac je pored uznemirujućih fotografija na Fejsbuku napisao:

- Vršimo uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj cijeni. Dolazimo na kućnu adresu po pozivu. Sedam KM po komadu, s tim da glavuša ide meni

foto: Printscreen/facebook

U šoku i neverici njegovu objavu su podelili i aktivisti iz sarajevskog Udruženja za zaštitu životinja "Av-Mau", piše "Klix.ba".

Međutim, autor ovog "oglasa", po svemu sudeći, nakon reakcija, predomislio se i ograničio publiku na ovu objavu ili ju je obrisao sa profila.

ZVALI SU JE NAJRUŽNIJA MLADA NA SVETU! Svi su joj se smejali, a kada je vidite sada, NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Predsednica ovog Udruženja Amela Turalić izjavila je kako će se povodom Fejsbuk objave ovog momka obratiti nadležnim institucijama.

- Ne znam šta da kažem osim da smo postali nezdravo društvo puno mržnje i da me je strah okoline gde žive deca koja imaju masu primera devijantnog i psihopatskog ponašanja oko sebe - dodala je Turalić.

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.