Video snimak na kom majka KRVNIČKI UDARA UPLAKANU DEVOJČICU je uzdrmao ceo Balkan, a evo kako je on dospeo u ruke policije! (FOTO)
Foto: print screen dailymotion

horor!

Video snimak na kom majka KRVNIČKI UDARA UPLAKANU DEVOJČICU je uzdrmao ceo Balkan, a evo kako je on dospeo u ruke policije! (FOTO)

U saradnji sa JU Centar za socijalni rad Velika Kladuša, istog dana, 24.avgusta 2017. godine, petogodišnjakinja je predana ocu na daljnje staranje

Objavljeno:

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem majka u Velikoj Kladuši fizički zlostavlja svoju ćerku, iz Ministarstva unutrašnjih poslova unsko-sanskog kantona (USK) su naveli da je Policijskoj stanici u Velikoj Kladuši snimak dostavio otac devojčice.

PREKINI BRE! PLJUŠTE ŠAMARI, majka krvnički UDARA uplakanu devojčicu! BALKAN U ŠOKU, ove batine tresu region! (VIDEO)

- Policijskoj stanici u Velikoj Kladuši 24. avgusta obratio se Z. A. (34) otac petogodišnje devojčice, koji je prijavio svoju bivšu suprugu te dostavio snimak na kojem se vidi kako fizički maltretira ćerku.

foto: print screen dailymotion

- Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici obavestili su JU Centar za socijalni rad Velika Kladuša, kao i nadležno Kantonalno tužilaštvo te preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na dokumentovanju krivičnog dela nasilje u porodici počinjeno od majke D. D. (31) - naveli su u MUP USK, piše Klix.ba.

Protiv D. D. podnesen je izveštaj Tužilaštvu USK a podnesen je i zahtev za izricanje zaštitne mere Opštinskom sudu u Velikoj Kladuši u skladu sa Zakonom o zaštiti od nasilja u porodici.

- U saradnji sa JU Centar za socijalni rad Velika Kladuša, istog dana, 24.avgusta 2017. godine, petogodišnjakinja je predana ocu na daljnje staranje. Takođe, otac petogodišnjakinje obratio se sa zahtevom Opštinskom sudu Velika Kladuša za poništenje rešenja o starateljstvu majke nad ćerkom, a sud je 18.oktobra ove godine i doneo rešenje da se starateljstvo nad devojčicom poverava ocu - istakli su u MUP.

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.