STRAVIČAN ZLOČIN! Nožem ubio nevenčanu suprugu i njenu majku!
Foto: Profimedia

VIŠEGRAD

STRAVIČAN ZLOČIN! Nožem ubio nevenčanu suprugu i njenu majku!

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je rodom iz Rogatice, a pre šest godina je došao u Višegrad da živi sa Brankom, njenom majkom i ocem u njihovoj porodičnoj kući

Objavljeno: 22:34h

Miroslav Šarenac (51) ubio je u ponedeljak u višegradskom naselju Omar nevenčanu suprugu Branku Šimšić (54) i njenu majku Obradinu Šimšić (80), a zatim pozvao policiju koja ga je i uhapsila na mestu zločina u porodičnoj kući, potvrđeno je "Novostima" u policiji RS.

Nisam jeo ni danas, ni juče, šta mogu? Oca je izgubio, a majka je na samrti! Zbog tužnog života malog Alena plakaćete kao kiša! (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je Branku i Obradinu usmrtio nožem, a policija istražuje motive ovog dvostrukog ubistva. Prema jednoj verziji, otac ubijene Branke Šimšić je bio u kući kada su se dogodila ubistva, ali je uspeo da pobegne, a prema drugoj, uopšte nije bio tu kada se dogodio zločin, jer je Miroslav navodno i čekao trenutak kada on nije bio u blizini.

- Policijskoj stanici Višegrad oko 10.40 u ponedeljak prijavljeno je da je Šarenac usmrtio suprugu i njenu majku. Na lice mesta odmah je izašla patrola policije, koja je u porodičnoj kući zatekla dva beživotna tela i ubicu. O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je zajedno sa policijskim službenicima iz Višegrada izašao na lice mesta - saopšteno je iz policije.

Portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica izjavila je da će obdukcija tela biti urađena u utorak kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je rodom iz Rogatice, a pre šest godina je došao u Višegrad da živi sa Brankom, njenom majkom i ocem u njihovoj porodičnoj kući.

Komšije ubijenih nisu želele da daju izjave o stravičnom zločinu u njihovom naselju, ali su nam svi sa kojima smo razgovarali kazali da do sada nisu primetili da je u ovoj porodici bilo nekih problema ili da su u nekoj svađi koja bi mogla da dovede do ovakve tragedije.

SASLUŠANJE!

Miroslav Šarenac je, kako saznaju "Novosti", radio u pilani kod Višegrada. On je u ponedeljak sproveden na saslušanje, a očekuje se da u utorak bude prebačen u tužilaštvo na dalje postupanje.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.