MANIJAK KOJI JE MALTRETIRAO ŽENE PRONAĐEN MRTAV! Presretao ih i hteo da ih siluje, a pronašli su ga u OVAKVOM STANJU!
Foto: AP

ostavio pismo!

MANIJAK KOJI JE MALTRETIRAO ŽENE PRONAĐEN MRTAV! Presretao ih i hteo da ih siluje, a pronašli su ga u OVAKVOM STANJU!

Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević zahvalio se građanima navodeći da su oni dali značajan doprinos u identifikovanju napadača

Objavljeno:

Manijak koji danima unazad preseće Banjalučanke sa namerom da ih siluje, pronađen je mrtav, piše Informer.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da je za napade osumnjičen 24-godišnjak koji je u ponedeljak pronađen mrtav nedaleko od svoje kuće, a uviđajem je utvrđeno da je izvršio samoubistvo vešanjem.

SAVO I PREDRAG SU TUKLI DEČKA (22) KOJI SE OBESIO ZBOG MALTRETIRANJA! Samo da čujete kaznu koju su dobili!

- Na telu su pronađene tri površinske rane koje ukazuju da je prvo nožem pokušao da se ubije i kada u tome nije uspeo izvršio je samoubistvo vešanjem - kaže izvor blizak istrazi.

On navodi da je mladić ostavio oproštajno pismo, a napadnute devojke su ga identifikovale kao osumnjičenog.

Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević na konferenciji za medije potvrdio je da napadač identifikovan, ali o detaljima nije mogao da govori "zbog specifičnih okolnosti koje su nastale" tokom istrage.

- Napad na V. D. koji se dogodio 22. maja i M. T. koji se 21. jula dogodio kod Osnovne škole "Ivo Andrić" izvršilo je isto lice. To lice je identifikovano i tužilaštvu je dostavljen izveštaj, ali zbog postojanja specifičnih okolnosti sada nećemo saopštiti detalje - rekao je Spasojević.

Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević zahvalio se građanima navodeći da su oni dali značajan doprinos u identifikovanju napadača.

- Važno je da se događaji prijave policiji na broj 122 i svi koji imaju informacije neka to prijave kako bi pomogli u rasvetljavanju - istakao je Spasojević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.