MOŽE LI MONSTRUOZNIJE! Psu u Zenici polomili noge i živog ga zakopali! (FOTO)
Foto: AP

horor!

MOŽE LI MONSTRUOZNIJE! Psu u Zenici polomili noge i živog ga zakopali! (FOTO)

Stravičan slučaj zlostavljanja životinja zabeležen je u Zenici u BiH pre nekoliko dana. Naime, slučajni prolaznik je na dilvjoj deponiji pronašao sanduk u kom je bila zatvorena kuca, kojoj su prethodno polomljene sve četiri noge,a svuda na telu je imala vidljive povrede

Objavljeno:

Životinja je veoma teško disala i imala je povrede po selom telu, a osoba koja je pronašla je odmah odvela u veterinarsku ambulantu, nakon čega je kuca prebačena u kliniku za životinje u Sarajevu, gde je ustanovljeno da su povrede posledica nasilnih udaraca. Životinji su polomljene sve noge, iščašen kuk i polomljena karlica, a utvrđeno je da se kuca nedavno i oštenila, piše Jutarnji list.

- Za život psa se i dalje borimo. Pas crne boje, teško neuhranjen, mršav, polomljen, pretučen, stavljen svesno od strane "čoveka" u drveni sanduk, živ zakopan, bačen na smeće je živ, bori se, a i mi se borimo s njim za neku bolju Zenicu u kojoj ovakva zlodela ne prolaze u tišini i ne prolaze nekažnjeno. Pas sada ima ime, zove se Dona i Dona želi živeti - stoji u saopštenju Udruženja za spašavanje i zaštitu životinja "Šapa" iz Zenice.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.