Kamenovan automobil Majki Srebrenice! VELIKI INCIDENT KOD POTOČARA!
Foto: Reuters

potvrđeno u policiji

Kamenovan automobil Majki Srebrenice! VELIKI INCIDENT KOD POTOČARA!

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić pozvao je nadležne institucije da ispitaju incident u kojem je napadnuta predsednica Udruženja “Majke enklave Srebrenica i Žepa” Munira Subašić, te da, ukoliko postoje elementi za krivicu, procesuiraju lica koja su izazvala incident

Objavljeno: 12:14h

Munira Subašić, predsednica Udruženja "Majke Srebrenice", kaže da je u utorak ispred centra gde su prostorije Udruženja bačen kamen na automobil Udruženja "Majke Srebrenice".

- Vršili smo neke pripreme zato što imamo najavu dolaska velikog broja nevladinih organizacija iz celog sveta koje će kod nas boraviti od 9. do 15. jula. Izlazeći iz centra, naš vozač je stajao ispred centra kod auta, naleteo je taksista u autu Megan, otvorio prozor, bacio kamen i pogodio auto nakon čega je pobegao - navela je Subašić za regionalnu tv N1.

Referendumom o nezavisnosti Republike Srpske: Dodik saopštio šta će se desiti!

Informacija je za N1 potvrdjena i iz Policijske uprave Zvornik.

- Oko 16:45 je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno da je u mestu Potočari došlo do oštećenja putničkog automobila. Po prijavi su postupili policijski službenici PU Srebrenica, istraga je u toku - kazao je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Grujičić: Nadležni da reaguju na napad

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić pozvao je nadležne institucije da ispitaju incident u kojem je napadnuta predsednica Udruženja “Majke enklave Srebrenica i Žepa” Munira Subašić, te da, ukoliko postoje elementi za krivicu, procesuiraju lica koja su izazvala incident.

- Verujem da će nadležne institucije na adekvatan način odreagovati u danima kada su nam posebno potrebni prisebnost, mir i međusobna podrška i tolerancija. Pozivam i ostale medije, odnosno portale, da doprinesu smirivanju tenzija u Srebrenici, jer iskrivljene informacije ne doprinose nesmetanom obeležavanju stradanja svih naroda Srebrenice - istakao je Grujičić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.