SEKIROM RASPORILA MUŽA, PA PRIJAVILA POLICIJI DA JE NESTAO: Balkan bruji o ovoj ženi i HORORU koji je napravila!
Foto: RTV BN

SVI SU U ŠOKU

SEKIROM RASPORILA MUŽA, PA PRIJAVILA POLICIJI DA JE NESTAO: Balkan bruji o ovoj ženi i HORORU koji je napravila!

Meštani Karakaja i rođaci porodice Katanović kažu da su bili šokirani kada su saznali da je Milka uhapšena zbog ubistva Vojislava

Objavljeno:

Milka Katanović (55), iz Karakaja kod Zvornika u Republici Srpskoj, uhapšena je zbog sumnje da je u nedelju, 18. juna, sa više udaraca sekirom u glavu ubila svog supruga Vojislava Katanovića (59)! Milka je pokušala da prikrije zločin pa je sutradan prijavila policiji da joj je muž nestao.

Kada je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi, priznala je ubistvo. Istražioci su ostali u šoku nakon što im je osumnjičena rekla da je telo raskomadala kako bi prikrila tragove.

- Istražiocima je rekla da je ruke i noge odvojila i bacila u kontejner, dok je trup zakopala nedaleko od njihove kuće - otkriva izvor blizak istrazi.

DETALJI NESREĆE U ZENICI: Dečak (5) poginuo dok je majka OTKLJUČAVALA GARAŽU!

On kaže da je policija pronašla mesto na kome je trup zakopan i da se čeka naredba suda kako bi se obavila ekshumacija, a potom i obdukcija.

- Osumnjičena je tokom saslušanja rekla da je trup zamotala u vreću, natovarila ga u zidarska kolica i odvezla na lokaciju gde ga je zakopala. Navodno joj u tome niko nije pomogao, ali se sve detaljno proverava i istražuje - rekao je izvor iz policije.

U PU Zvornik je potvrđeno da je nestanak Vojislava Katanovića prijavljen 19. juna uz napomenu da se on "dan ranije u osam časova udaljio od kuće i da mu se tada izgubio svaki trag".

- Postupajući po prijavi i preduzimanjem niza drugih istražni radnji, policijski službenici su utvrdili da je nestanak lažno prijavljen. Daljom istragom utvrđeno je da je oštećeni ubijen, a da se u vezu sa izvršenjem tog krivičnog dela može dovesti Milka Katanović iz Zvornika. Tokom kriminalističke obrade ona je u potpunosti priznala izvršenje krivičnog dela - saopštio je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

foto: RTV BN

O zločinu je obavešteno i Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje je naložilo da se sprovedu sve istražne mere i radnje u cilju kompletnog rasvetljavanja krivičnog dela. Nakon kriminalističke obrade, osumnjičena je uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu teškog ubistva sprovedena u nadležnost bijeljinskog tužilaštva.

Vojislav i Milka imaju sina koji radi u Kataru i ćerku koja se udala i otišla u Srbiju i ima troje svoje dece.

GODINAMA ŽIVELI U SKLADNOM BRAKU

Meštani Karakaja i rođaci porodice Katanović kažu da su bili šokirani kada su saznali da je Milka uhapšena zbog ubistva Vojislava.

- Njih dvoje godinama žive zajedno u skladnom braku. Svi smo u šoku, jer nikada nismo čuli da su oni bili u lošim odnosima ili da je Vojislav bio nasilan prema Milki. Imali su normalan život, čak su zajedno odlazili u Crnu Goru da rade sezonske poslove. Vojislav se bavio i preprodajom vozila i od toga su živeli - pričaju meštani Karakaja.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.