AMERIKANAC SREO BOSANKU, U SEKUNDI OSTAO BEZ DAHA: Magdalena ga OČARALA LEPOTOM, odmah joj je OVO tražio (VIDEO)
Devojke, Foto: Printscreen/ TikTok/peterfouaad

EH, TE BALKANSKE ŽENE

AMERIKANAC SREO BOSANKU, U SEKUNDI OSTAO BEZ DAHA: Magdalena ga OČARALA LEPOTOM, odmah joj je OVO tražio (VIDEO)

Ulični fotograf i model Piter Fuad koji je svoju popularnost u Americi stekao slikajući ljude širom Kalifornije, nedavno je na ulicama svog grada slučajno naleteo na jednu Magdalenu iz Bosne i njom ostao zadivljen

Objavljeno:

Balkanske žene važe za jedne od najlepših na svetu, što je čini se primetio i kalifornijski ulični fotograf, koji je, ugledavši mladu Bosanku Magdalenu, ostao zadivljen njenom lepotom i pogledom.

Ulični fotograf i model Piter Fuad koji je svoju popularnost u Americi stekao slikajući ljude širom Kalifornije, nedavno je na ulicama svog grada slučajno naleteo na jednu Magdalenu iz Bosne i njom ostao zadivljen. Dokumentujući video njihovog upoznavanja i fotografisanja devojke, snimak je postao viralan i na Balkanu.

Naime, uočivši tri mlade, sređene devojke, Piter je odmah primetio oči mlade Magdalene te je odmah odmah zaustavio i pitao:

"Hej, ti, da ti, obožavam tvoje oči. Ja sam Piter, snimam TikTok videe gde pitam nepoznate ljude da li bi želeli da ih fotografišem. Mogu li da dobijem par slika od tebe i tvojih očiju".

Tada se Magdalena okrenula drugaricama i na bosanskom im objasnila šta želi od nje. Kada su je drugarice podržale, okrenula se ka fotografu, pružila ruku, rekla ime i pristala na fotografisanje.

Nakon što se prvo interesovao za jezik koji je čuo, gde mu je objašnjeno da se radi o bosanskom, Piter je još više bio oduševljen kada je čuo njeno ime.

"Kako si rekla da se zoveš? Magdalena? Prelepo" rekao je on a zatim uzeo svoj foto aparat i počeo da fotografiše prelepu devojku.

"Dobro nas je predstavila"

Piter joj je par trenutaka posle, doneo fotografije, te upitao i gde se to Bosna nalazi, te mu je Magdalena objasnila da se nalazi na Balkanu, pored Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Video snimak je brzinom svetlosti postao viralan i na našem prostoru gde su se mnogi složili da je mlada Magdalena zaista dobar predstavnik lepote balkanskih devojaka.

"Stvarno je lepa", "Svetska a naša", "E te balkanske žene", "Dobro nas je predstavila" bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod snimka.

Bonus video:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.