PREMINUO DEČAK KOJI SE LEČIO OD TEŠKE BOLESTI U TURSKOJ: "Nismo te mnogi od nas ni znali, a zavoleli smo te"
Dečak Harun Handžić, Foto: Facebook

TUGA

PREMINUO DEČAK KOJI SE LEČIO OD TEŠKE BOLESTI U TURSKOJ: "Nismo te mnogi od nas ni znali, a zavoleli smo te"

Harun se lečio u istanbulskoj klinici Koc

Objavljeno:

Dečak Harun Handžić, koji se u Turskoj lečio od teške bolesti, nažalost je preminuo u četvrtak 28. marta, javlja Klix.ba.

Harun se lečio u istanbulskoj klinici Koc, a brojne ličnosti iz Bosne i Hercegovine podelile su apel jer mu je hitno bila potrebna krvna grupa A+.

Tužne vesti danas je na svom Fejsbuk profilu objavio hafiz Nedim Botić.

"U ovom ramazanu, vratio se dragom Alahu jedan dečak. Imao je šest godina. I bio je iskušan teškom bolešću. Sutra će mu se u Visokom u 15 sati klanjati dženaza. Ko mogne da ode, veliki sevap je. Dženetska ptica, to je Harun. Melek koji je hodio dunjalukom. Voleo bih da kažem nešto utešno, ali evo suza mi krenula kad sam vidio osmrtnicu. Setimo se u dovama Harunove porodice, mame i babe, i cele familije da im Alah podari snage i sabura u ovim teškim momentima. Najteže iskušenje za roditelja je gubitak deteta. I tu su reči sitne, nema snage insan šta ni da kaže. Osim da će Alah utehu dati. I da će roditelji svoga dečaka opet sresti, u baštama večnim, a on zdrav, nasmejan, nikad više bolestan. Dragi Harune, Alahova milost neka te prati. Nismo te mnogi od nas ni znali, a zavoleli smo te", navodi se u objavi.

Ispraćaj i sahrana malog Haruna biće obavljeni 1. aprila u 15 sati na Gradskom groblju u Visokom.

Bonus video:

08:54

IVANI SU PRESADILI BUBREG I DOBILA JE NOVI ŽIVOT! Posle uspešne transplantacije u Minsku, ovo je rekla za BORIŠU SIMANIĆA

(Espreso/Klix.ba/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.