"OSTAVIO ME ZA 32 GODINE STARIJU, OSTALO MI DETE, KREVET I FRIŽIDER": Ispovest prevarene Bosanke ŠOKIRALA.. (VIDEO)
Prevarena žena, Foto: Profimedia

bih

"OSTAVIO ME ZA 32 GODINE STARIJU, OSTALO MI DETE, KREVET I FRIŽIDER": Ispovest prevarene Bosanke ŠOKIRALA.. (VIDEO)

Porodična drama iz Bosne osvanula je na TikToku i ostavila ljude u šoku

Objavljeno:

Prava porodična drama odigrava se pred budnim okom brojnih korisnika TikToka. Iako su do sada isključivo rijaliti programi bili 'rezervisani' za ljubavne trougle i suočavanje žene i ljubavnice, jedna Šemsa iz Živinica u Bosni odlučila je da javno progovori o nepravdi koju je doživela kada ju je muž Iznudin prevario sa 32 godine starijom Eminom, pa i sa njom dobio dete.

I ceo njen profil na pomenutoj društvenojh mreži sada je posvećen prevari u braku koju je doživela i 'ratu' sa bivšim suprugom i njegovom novom ženom. Uz objave njihovih fotografija piše i opise kojima želi da svima približi što detaljnije situaciju u kojoj se obrela nakon kraha dvogodišnjeg braka.

"Iznudin Hasanović me je ostavio nakon dve godine braka i oženio baku 32 godine stariju. Sada sam samohrana majka", "Emina, koja mi je otela muža, dobila je dete sa njim. Ja čestitam od srca. Iznudine, čestitke i od mene. Za sedam dana je rođendan našem detetu. Seti se i nas", "Iznudin me je ostavio i prodao sve stvari iz kuće. Ostao mi je samo frižider i krevet", samo je deo objava na društvenoj mreži TikTok u kojima Šemsa piše o preljubi svog nekadašnjeg supruga sa kojim ima dete i njegovoj novoj ženi, sa kojom ju je prevario.

Pojedini su u početku sumnjali u relevantnost ove priče, ali je prevarena žena objavila i snimak sa venčanja svog bivšeg supruga i njegove nove žene kao dokaz da je ono što priča istina.

"Sačuvaj samopoštovanje i dostojanstvo"

Šemsa je otišla toliko daleko da je napravila post sa fotografijama svog bivšeg supruga i svih njegovih bivših partnerki, pa je sve opsala rečima: "Ja sam ti bila još jedna u nizu koju si brzo zaboravio", a onda je objavila sliku sa detetom i napisala: "Sve sam izgubila u životu, ali imam tebe živote moj".

@emsa.porno.glumic dolazio si u kasne sate a odlazio si zorom i ostavljao me samu u toploj zgužvanoj postelji, sad kad me samoća i tuga miluju skupljam mrvice sjećanja #izudinhasanovic #eminahasanovic #ljubav #tuga #sjećanja #uspomene #sanelpatak #elvedinsakic #kristijangolubovic #giftercina #mirzahatic #hudakompani #zatebe #fyp #fypシ #plsfyp ♬ original sound - ivan kepa Milić 🕊️🍀🌿

Ispod njenih brojnih objava nalaze se još brojniji komentari - ispod svake ih ima više stotina. I dok je jedni žale zbog svega što se desilo, poručuju joj da nastavi dalje izdignute glave i izražavaju nadu da će pronaći pravu ljubav, drugi joj govore da pokaže poštovanje prema sebi i sačuva dostojanstvo, prestane da vodi rat sa njima javno, da ženu koja joj je uzela muža 'treba da časti' jer takav nije bio za nju i da joj je sada najvažnije dete.

Bonus video:

00:53

SILVIJA O ĐOLETU I VESNI

(Espreso/ Blic Žena/ V.V/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.