POZNATO KADA ĆE BRUTALNO UBIJENI SAŠA BITI SAHRANJEN: Doboj ne pamti OVAKAV ZLOČIN
Ubijeni Saša K., Foto: Printscreen/Facebook

SUPRUGA I NJEN LJUBAVNIK OSUMNJIČENI

POZNATO KADA ĆE BRUTALNO UBIJENI SAŠA BITI SAHRANJEN: Doboj ne pamti OVAKAV ZLOČIN

Sašina supruga i njen ljubavnik su osumnjičeni za monstruozno ubistvo

Objavljeno:

Svirepo ubijeni Saša K. biće sahranjen sutra, 1. februara na dobojskom groblju Šušnjari.

Za ubistvo oca četvoro dece sumnjiči se njegova supruga i njen ljubavnik, a osumnjičene je ekspresno uhapsila srpska policija.

Kako je na konferenciji za novinare rekao načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, juče oko 11.50 dobili su dojavu od jedne žene, koja je kuma A. K., da je ova sa muškarcem napustila porodičnu kuću, u kojoj je dvoje maloletne dece, te da su na krevetu uočeni tragovi krvi, piše ATV.

Negde oko 13.50 je stigla dojava građana da je u Preslici pronađeno telo NN muške osobe, koje je bilo vezano, a lepljivom trakom bili su pokriveni usta i oči.

Ubrzo je identifikovano da se radi o Saši K.

Policija je ubrzo saznala da bi se u vezu sa ubistvom mogla dovesti lice A. K. (33) i lice L. D. (19).

"Policajci su došli do informacija da su ta dva lica bila u nekoj vrsti emotivne veze pre tog događaja", navedeno je na konferenciji za novinare.

Odmah se krenulo u poteru za A. K. i L. D., mladić je identifikovan i lociran na području Doboja u poslepodnevnim časovima, dok je A. K., za koju je potvrđeno da je supruga pokojnog Saše K., locirana na području Banjaluke i uhapšena.

Radenković je rekao da je istraga još u toku i da će privedeni biti sprovedeni u Tužilaštvu u Doboju.

Saša K.
Saša K.foto: Printscreen/ Facebook

Veruje se da je motiv ljubavna veza između A. K. i L. D.

"Videćemo dalje da li ima još motiva poput koristoljublja", rekao je načelnik.

U ovom trenutku se vrši istraga da li je bilo saučesnika.

Radinković je opisao kako su oni isplanirali i izveli krvav zločin.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili "stan na dan" u Banjaluci.

"Prema informacijama koje trenutno imamo oni su, kako se sumnja, oko 1 sat noću došli u porodičnu kuću gde su zatekli oštećenog u krevetu. Za sada imamo informaciju da je dan, dva pre sipani lekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor", rekao je Radenković i dodao da će biti sprovedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija.

"Kada su ušli u kuću, L. D. je kako se sumnja, šakom zadao udarac oštećenom, potom su ga vezali selotejpom i konopcem i posle toga su ga ubacili u gepek vozila iznajmljenog u Banjaluci, da bi nakon toga L. D. sa vozilom iznajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tad mu, kako se suma A. K. zadaje tri uboda nožem u predelu abdomena. Veruje se da je tada oštećeni i preminuo", naveli su iz policije.

Nakon toga su seli u vozila i ostavili su ih na jednom parkingu u Doboju. A. K. jednim od iznajmljenih vozila odlazi u Banjaluku, a L. D. kreće za njom svojim privatnim vozilom.

"Oko 6 ujutru su stili u stan u Banjaluci. Tokom dana su vratili vozilo u rent-a-car. L. D. se vraća za Doboj gde je pronađen i uhapšen", rekao je Radenković i dodao da u ovom trenutku sve govori da je u pitanju ubistvo s predoumišljajem.

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.