SPECIJALCI STIGLI U DOBOJ! Traga se za KRUCIJALNIM predmetom u vezi sa BRUTALNIM ubistvom Saše (VIDEO)
Specijalisti u potrazi za nožem, Foto: PrintScreen/ Facebook/ ATV Banjaluka

ubistvo

SPECIJALCI STIGLI U DOBOJ! Traga se za KRUCIJALNIM predmetom u vezi sa BRUTALNIM ubistvom Saše (VIDEO)

Traga se za oružjem kojim je ubijen Saša K. iz Doboja

Objavljeno:

Ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice stigao je u Doboj i u toku je potraga za nožem kojim je na svirep način ubijen Saša K.

Podsetimo, Saša K. je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo telo je pronađeno vezano za drvo, piše Srpska info.

Usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom. U kući je pronađen trag krvi što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno telo, piše ATV.

Saša K. je napadnut na spavanju, odnosno napadači su ga tvrdim predmetom udarili i onesvestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gde je brutalno ubijen.

Zajedno s njim izgubio se trag i njegovoj supruzi i ispostavilo se da je pobegla u Banjaluku, gde je i uhapšena nakon što je policija locirala njen automobil.

Operativnim radom je utvrđeno da su osumnjičeni tokom dana iznajmili auto u Doboju, koji je takođe pronađen. Veruje se da je u tom vozilu Saša odvezen na Preslicu. Nakon ubistva, nož, odnosno, predmet s kojim je počinjeno ovo svirepo ubistvo, ubice su bacili u reku.

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

(Espreso/ Srpskainfo/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.