OVO JE ŽENA KOJA JE PRIJAVILA SAŠINU SUPRUGU POLICIJI: Osumnjičena ostavila maloletnu decu, a na krevetu uočeni...
Saša K., Foto: Printscreen/ Facebook

ubistvo

OVO JE ŽENA KOJA JE PRIJAVILA SAŠINU SUPRUGU POLICIJI: Osumnjičena ostavila maloletnu decu, a na krevetu uočeni...

Ubistvo Saše K. potreslo je region, a glavna osumnjičena je u stvari supruga ubijenog

Objavljeno:

Policija u Doboju održava vanrednu konferenciju za novinare, a povodom ubistva Saše K. (46), čije beživotno telo, navodno sa ubodnim ranama, je pronađeno vezano za drvo u šumi, dok mu je preko očiju i usta bio nalepljen selotejp.

Policija je juče uhapsila dva osobe, koje se sumnjiče za ubistvo, a navodno su u pitanju supruga žrtve A. K. i jedan muškarac, sa kojim je navodno A. K. bila u ljubavnoj vezi.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković rekao je na konferenciji da je juče oko 11.50 dobili dojavu od jedne žene, koja je kuma A. K., da je ova sa muškarcem napustila porodičnu kuću, u kojoj je dvoje maloletne dece, te da su na krevetu uočeni tragovi krvi.

Bosanska policija
Bosanska policijafoto: Profimedia

Policija je odmah izašla na lice mesta i odmah otpočela istragu i krenuli u potragu.

"Mislili su prvo da je u pitanju krivično delo nasilje u porodici, odmah je obavešten Centar za socijalni rad, koji je zbrinuo decu. Negde oko 13.50 je stigla dojava građana da je u Preslici pronađeno telo NN muške osobe. Naši službenici su zatekli telo koje je bilo vezano", rekao je Radinković i dodao da su lepljivom trakom bili pokriveni usta i oči.

Ubrzo je utvrđeno da je u pitanju Saša K.

Policija je ubrzo saznala da bi se u vezu sa ubistvom mogla dovesti lice A. K. (33) i lice L. D. (19).

"Policajci su došli do informacija da su ta dva lica bila u nekoj vrsti emotivne veze pre tog događaja", navedeno je na konferenciji za novinare.

Bosanska policija
Bosanska policijafoto: Profimedia

Odmah se krenulo u poteru za A. K. i L. D, mladić je identifikovan i lociran na području Doboja u poslepodnevnim časovima, dok je A. K., za kojeg je potvrđeno da je supruga pokojnog Saše K. locirana na području Banjaluke i uhapšena.

"Izvršen je pretres na dve lokacije, jedan stan u Banjaluci i porodične kuće u Petrovu, odakle je L. D. Izvršen je i pretres četiri automobila", naveli su iz policije.

Radenković je rekao da je istraga još u toku i da će privedeni biti sprovedeni u Tužilaštvu u Doboju.

"Vozilo koje je koristila A. K. je još 27. januara odvezeno na podrčje Banjaluke, a dan pre ubistva, 29. januara zajedno su otišli u Banjaluku i u jednoj rent-a-car agenciji i iznajmili automobil koji su dovezli u Doboj, a potom su Doboju iznajmili još jedno vozilo", naveo je načelnik.

On je potvrdio i da su A. K. i L. D. dan ranije iznajmili "stan na dan u Banjaluci".

Bonus video:

03:01

DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE PRETI VEĆA KAZNA ZATVORA NEGO ZA UBISTVO! Advokat: Ako sud kaže da je kriv, ROBIJA ĆE BITI STROŽIJA

(Espreso/ Telegraf.rs/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.