NEMA TEŽE POVREĐENIH: Autobus koji se prevrnuo sa 79 bosanskih državljana kod Venecije KRENUO NA PUT ZA GORICU
Foto: Twitter/@vigilidelfuoco

NAJNOVIJE

NEMA TEŽE POVREĐENIH: Autobus koji se prevrnuo sa 79 bosanskih državljana kod Venecije KRENUO NA PUT ZA GORICU

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta, a akcije spasavanja vatrogasaca završena je u 7.30 časova

Objavljeno: 17:18h

Autobus sa 79 putnika prevrnuo se u mestu San Dona di Pijave kod Venecije, a kako su saopštili iz konzulata BiH u Italiji, među putnicima nema teže povređenih.

Generalni konzul BiH u Italiji Dag Đumrukčić u izjavi za portal Avaz rekao je da nema teže povređenih i da je autobus krenuo za Goricu.

"Čim sam saznao za nesreću, mi smo odmah kontaktirali policiju. Autobus se prevrnuo oko 2:30 časova, desetoro ih je preveženo u Hitnu pomoć sa lakšim povredama. Oni su tamo obraženi i odmah pušteni, obezbežen im je i autobus. Tako da su već pre dva sata krenuli prema Gorici gde imaju smeštaj", rekao je konzul.

1 / 2 Foto: Twitter/@vigilidelfuoco

Dodao je da je bio u kontaktu sa ocem jedne putnice.

"Komunicirao sam i sa našom ambasadom u Rimu koja je obaveštena o svemu. Uglavnom niko nije teže povređen, bar po rečima Italijana. Oni su išli da slave Novu godinu i na povratu se to desilo. Zamolio sam ih da kad stignu u Goricu se jave, da vidim da li je sve uredu, tako da sam im ostao na raspolaganju", rekao je Đumrukičić.

Autobus bosanskohercegovačkih turista, vraćao se u Trst, nakon što je prisustvovao novogodišnjem vatrometu na Punta Sabbioni, takođe u Veneciji. Vozilo je potom izvađeno pomoću dizalica za pomoć na putu.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta, a akcije spasavanja vatrogasaca završena je u 7.30 časova.

Bonus video:

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

(Espreso/Telegraf/ A.Đ.Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.