"EMOCIJE ME POJEDOŠE...": Bosanka našla MAJKU koja ju je NAPUSTILA, pa umesto LJUBAVI - dobila još jedan ŠAMAR...
Devojka, Ilustracija, Foto: Matias Basualdo / Zuma Press / Profimedia

ŽIVOTNA PRIČA

"EMOCIJE ME POJEDOŠE...": Bosanka našla MAJKU koja ju je NAPUSTILA, pa umesto LJUBAVI - dobila još jedan ŠAMAR...

Medina iz Bosne i Hercegovine probala je da nađe svoju biološku majku koja ju je još kao malu ostavila ocu

Objavljeno:

Pokidane porodične veze su nešto što pojedince tokom celog života može jako mučiti. Posebno one koji su ostavljeni od bitnih osoba u svom životu - što je bio slučaj i sa jednom Bosankom koju je majka napustila još kao devojčicu. Upravo zato, godinama kasnije ona se upustila u potragu za njom, ne znajući šta je čeka. Ponovno poznavanje, prihvatanje ili odbijanje?

Naime, Medina iz Bosne i Hercegovine probala je da nađe svoju biološku majku koja ju je još kao malu ostavila ocu. Deleći informacije na jednoj od Fejsbuk grupa u kojima ljudi traže svoje davno izgubljene osobe, priznala je da želi da stupi u kontakt s njom. Međutim, kada je kroz par dana do kontakta i došlo, sve što je dobila bilo je još jedno odbijanje.

"Ja tražim majku, rođenu 1958. godine. Živela je kao i njeni roditelji u Švrakinom, u Bosni i Hercegovini. Nisam tačno sigurna, ali mislim da je imala četiri ili pet sestara.

Bila je u braku pre nego se udala za mog oca i imala je ćerku (sada oko 39 do 40 god). Čula sam ali nisam sigurna da se posle udala za drugog i s njim dobila ćerku i da su navodno otišli za Ameriku. Ovo je sve informacija što znam.

Roditelji su mi se razveli i ja sam pripala ocu. Majka me nikada nije posećivala iako je imala pravo i sudsku presudu o viđanju. Ja sam Medina", napisala je ona u svojoj objavi.

Frilenser, Frilens, Frilenseri, Računar, Kompjuter, Rad od kuće
foto: Yulia Koltyrina / Alamy / Alamy / Profimedia

"I dalje bih živela u nadi da će se majka javiti"

A onda se nakon dva dana javila, te saopštila da je majku i dve polu-sestre pronašla, međutim vesti koje je podelila nisu bile dobre.

"Dragi moji hvala vam puno, totalno sam van sebe. Emocije me pojedoše. Majka i sestre ne žele kontakt. Saznala sam da imam i brata koji živi u Nemačkoj, njega je takođe ostavila ocu. On je stariji od mene par godina, pa se udala za mog oca i mene takođe ostavila ocu. Uspela sam da nađem broj njegovog oca, stupiću u kontakt i sa njim.

Hvala vam puno, da nije vas i dalje bih živela u nadi da će se majka jednog dana javiti. Drago mi je da znam na čemu sam što se tiče nje i njene dve ćerke.

Kažu navodno u majčinom komšiluku da je i on dolazio i tražio ih i da je pitao da li neko poznaje mene. Možda se on jedini raduje da ima sestru", napisala je ona, te onda dodatno obavestila sve da je sa ocem svog polu-brata stupila u kontakt i da za sada sve ide po planu.

Bonus video:

01:07

BOSNA JE NAJRELIGIOZNIJA U EVROPI ZBOG OVOGA! Đenović o listi naroda koji najviše veruju u Boga: Ko se podrazumeva vernikom?

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.