BAKIRU IZETBEGOVIĆU NIKO NIJE PRETIO? On tvrdi da jeste, a zvanični podaci...
Foto: Fonetap

s kojim pravom?!

BAKIRU IZETBEGOVIĆU NIKO NIJE PRETIO? On tvrdi da jeste, a zvanični podaci...

Izetbegović je izjavio da ne želi da njegova supruga doživljava neprijatnosti, dok građani Sarajeva taj postupak oštro osuđuju
Objavljeno:

Prema dostupnim informacijama ni Bakir Izetbegović, ni njegova supruga Sebija nikada nisu zvanično prijavili bilo kakvu pretnju ili ugrožavanje bezbednosti.

To je u nekoliko navrata ponovio i Dragan Mektić, ministar bezbednosti BiH, a slične potvrde stigle su i iz Direkcije za kooridinaciju policijskih tela, što je u suprotnosti s onim što je član Predsedništva i lider SDA juče rekao novinarima, odgovarajući na pitanje zašto njegova supruga koristi automobil Predsedništva BiH.

- Moja supruga doživi razne neprijatnosti, tako da ja nju nemam nameru pustiti nezaštićenu. Ako je neće štiti država onako kako štiti supruge drugih državnika koji dođu u posetu BiH, onda ću ja da je štitim na privatan način - poručio je Izetbegović.

Odbio je odgovoriti, od koga pretnje dolaze i zbog čega ih nije prijavio.

U međuvremenu iz Komisije za odbranu i bezbednost Parlamentarne skupštine BiH pojasnili su kako sigurnosnu procenu mogu uraditi samo nadležne sigurnosne službe, ne Bakir Izetbegović.

JELENA JE MRTVA, A KERIMU JE UKINUT PRITVOR! Jedina sankcija mu je ODUZIMANJE VOZAČKE DOZVOLE!

- Verujte ja sam za to doznao iz medija. Koliko ja znam nijedna od bezbedonosnih agencija nije imala tu prijavu - kazao je Sifet Podžić, predsedavajući Komisije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.