NOVI DETALJI UBISTVA U SARAJEVU: Sumnja se da je OVO MOTIV zbog kojeg je MUŠKARAC ubio BIVŠU NEVENČANU SUPRUGU
Bosanska policija/Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR

NOVI DETALJI UBISTVA U SARAJEVU: Sumnja se da je OVO MOTIV zbog kojeg je MUŠKARAC ubio BIVŠU NEVENČANU SUPRUGU

Nakon što je usmrtio bivšu, sina je poveo sa sobom u stan, zbog čega su nakon lociranja trajali pregovori s policijom kako bi se spasilo dete

Objavljeno: 21:45h

A.B. (34) je danas u Bosanskoj ulici u naselju Alipašino Polje u Sarajevu usmrtio svoju bivšu nevečanu suprugu E.M. (31) hicem iz pištolja, javlja "Avaz".

Oni su imali maloletno dete, ali kako saznaje portal "Avaza" ona je njega ostavila i imala novog partnera.

Nakon što je usmrtio bivšu, sina je poveo sa sobom u stan, zbog čega su nakon lociranja trajali pregovori s policijom kako bi se spasilo dete.

"Policijski službenici su u stanu, u ulici Bosanska, pronašli beživotno telo E.M. (31). Lekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatovao smrt u 15.00 sati. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u 20.10 sati, u ulici Aleja Lipa, na području opštine Novo Sarajevo, slobode je lišen A.B. (34).

Pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja ovog krivičnog dela, naveli su ranije iz MUP-a KS.

Bonus video:

00:14

Pucnjava u Užicu usred bela dana

(Espreso/Telegraf/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.