"BIO JOJ JE IZA LEĐA, DETE JE SEDELO NA KREVETU": Užasna ispovest majke kojoj je odbegli pedofil zlostavljao ćerku
I.M., Foto: Printscreen/Facebook

horor

"BIO JOJ JE IZA LEĐA, DETE JE SEDELO NA KREVETU": Užasna ispovest majke kojoj je odbegli pedofil zlostavljao ćerku

Objavljeno svedočenje majke devojčice koju je seksualno zlostavljao osuđeni pedofil I.M. koji je pobegao iz suda u Banjaluci

Objavljeno:

I. M. iz Kaknja iskočio je kroz prozor suda nakon što mu je izrečena kazna od četiri godine zatvora zbog zlostavljanja svoje unuke.

Traži ga policija BiH, ali i Srbije jer se sumnja da je pobegao tamo, a nije isključena mogućnost da bi mogao da se krije u Hrvatskoj.

O ovom slučaju je prošle godine progovorila majka devojčice koju je I. M. zlostavljao. Ona je primetila da nešto nije u redu kada je on, inače očuh oca devojčice, za njom krenuo sobu.

I.M.
I.M.foto: Printscreen/Facebook

"Pošla sam do sobe, gurnula vrata i kako sam gurnula vrata da uđem, on je u tom momentu njoj bio iza leđa, dete je sedelo na krevetu i gledalo u telefon. Istog je trena skočio i počeo da mi govori kako mora da ide", ispričala je.

Nakon toga na brzinu se obukao i izleteo iz kuće, a osmogodišnjakinja se poverila majci. Rekla joj je da to nije bio jedini put, nego da ju je odvodio u stan njene svekrve u kom niko ne živi.

"Vrat joj je bio crven, brada joj se tresla i kazala je da mora nešto da mi kaže. Terao ju je da ona njega dira, držao njenu ruku na svom polnom organu. Skidao je sebe, skidao je nju. Ja sam je pitala je li se to dogodilo tada ili još koji put. Rekla je da se događa svaki put kad je odvede", kroz suze je ispričala majka.

00:22

Nadzorne kamere snimile pedofila koji je pobegao iz suda

"Samo sam ga pitala kako je to mogao da uradi mom detetu, na šta se on meni nasmejao u lice i rekao da sam luda i da moje dete laže. Počela sam da ga nekontrolisano udaram. Bacao je stolice na mene i uspeo da pobegne", dodala je.

Otkriveno je da postoji još jedan slučaj zlostavljanja za koji je on osumnjičen. Prijavljen je da je zlostavljao dečaka, a njegova rođaka je sve potvrdila.

"Na svoje oči sam videla kako se samozadovoljavao gledajući u kompjuter dečju pornografiju i to na metar od dve devojčice", istaknula je.

Za njim je zbog optužbi raspisana poternica u BiH, ali je uspeo da pobegne preko granice i sakrije se u Hrvatskoj. Budući da je poternica bila samo za BiH i da ima dvostruko državljanstvo, I. M. je mogao slobodno da se kreće sve do raspisivanja međunarodne poternice na osnovu koje je uhapšen u Nemačkoj.

Bonus video:

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

(Espreso/ Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.