DETALJI JEZIVOG UBISTVA ISPRED VILE U BEČU: Jasmini je bivši muž oduzeo život, njegova izjava će vas NAJEŽITI
Ubistvo u Beču, Foto: Profimedia

monstruozno

DETALJI JEZIVOG UBISTVA ISPRED VILE U BEČU: Jasmini je bivši muž oduzeo život, njegova izjava će vas NAJEŽITI

Majka četvoro dece je brutalno ubijena tokom vikenda u Beču

Objavljeno:

Jasmina (33), majka četvoro dece, brutalno je ubijena tokom vikenda ispred vile u okolini Beča. Osumnjičeni za ovaj zločin je njen bivši muž, koji je uhapšen odmah nakon ubistva.

Jasmina i njen bivši muž bili su par 15 godina. Oboje su rođeni u Bosni, odrasli su u Švedskoj, pa su se preselili u Austriju, gde su živeli u Ganserndorfu. Imali su četvoro dece, dva sina i dve ćerke, koji sada imaju od 9 do 13 godina.

Nakon što su prekinuli vezu, usledili su problemi, pretnje i nasilje. Osumnjičeni muškarac (35) je imao zabranu prilaska.

Krajem avgusta, Jasmina i njena deca su trebali da odu kod njene majke u Štrashof, u luksuznu vilu u glavnoj ulici, kada se dogodio krvavi zločin, prenosi 0E24.at.

Veruje se da je ovaj Jasminin odlazak kod majke bio motiv za ubistvo.

Advokatica osumnjičenog rekla je da je njen klijent „ostao sam, očigledno nesposoban da ode na sud i izbori se za pravo na posete svoje dece“.

Istakla je da je osumnjičeni rekao da su mu deca sve i da ih nije video od avgusta.

„Nedavno je moj klijent bio u ekstremnom psihičkom stanju zbog toga. Gotovo da nije ni jeo ni spavao, misli su mu se vrtele u krug – ali nije mogao da objasni zašto je prošle subote uzeo pištolj i ubio bivšu ispred imanja tazbine“, objašnjava njegov branilac.

Navodi da je pištolj kupio davno u Beču.

Osumnjičeni je nakon ubistva pobegao svojim sportskim automobilom. On je ženi ispalio jedan hitac direktno u glavu, pišu lokalni mediji. Svedoci su obavestili Hitnu pomoć, lekari su pokušali reanimaciju na licu mesta ali ranjenoj ženi nije bilo spasa.

Ubica se ubrzo potom predao policiji. Deca ubijene žene sada borave kod rođaka koji su šokirani zločinom. Službe za zaštitu dece i omladine kažu da se bave ovim slučajem.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.