OVA SCENA ĆE RAZNEŽITI MNOGE: Sandra je pobedila OPAKU BOLEST, susrela se sa mužem i PORUČILA JEDNO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/sanndrrah

DIRLJIVA SCENA

OVA SCENA ĆE RAZNEŽITI MNOGE: Sandra je pobedila OPAKU BOLEST, susrela se sa mužem i PORUČILA JEDNO! (VIDEO)

Banjalučanka Sandra Savić pobedila je rak i iznenadila je muža

Objavljeno:

Mlada majka male Maše, u roze trenerci, nasmijana i sa balonima u rukama, ispred VMA u Beogradu, svima je poručila kako je nakon duge i teške borbe, uspela da pobedi rak!

- Ubili smo ga! Nestao je i neka mu nikada ne padne na pamet da opet zakuca na ova vrata. Nije dobrodošao! Sandra 1! Rak 0! - poručila je ova ona, piše BL portal.

Kako prenosi Srpskainfo Sandra je ujedinile humane ljude Banjaluke, Srpske, i regiona. Mnogi su dali svoj doprinos njenoj životnoj borbi i na njen apel odazvali su se bez razmišljanja. Pomogli su joj da sakupi dovoljne zalihe krvi i izbori se sa opakom bolešću.

Sandra je uradila ono što treba kako bi se zahvalila i odužila za to – iz ove mukotrpne borbe izašla je kao pobednica, a odmah po dolasku kući objavila je video koji tera suze na oči.

Stigla je svojoj kući i svojoj porodici, a tamo su je sačekali suprug i kćerkica, njena najvažnija podrška. Dokazala je to Sandra i pesmom koju je izabrala za video koji je raznježio njene pratioce, ali i one koji to nisi. “Sve ti dugujem” – Džiboni kako dolikuje prati ono što je Sandra ovekovečila snimkom koji želi da sačuva od zaborava. S razlogom!

Korisnici društvenih mreža sa radošću su dočekali vest i snimak koji je Sandra objavila. Zahvaljuju se Bogu što je bio uz nju i pomogao joj da prebrodi ono najteže. Nadaju se i mole za dug i srećan život mlade Banjalučanke sa njenom porodicom.

Bonus video:

03:31

OTKRILA SAM RAK DOJKE NA SVOJ ROĐENDAN! Ispovest hrabrih žena koje su odbile da budu deo crne statistike: ONE SE OVAKO BORE

(Espreso/BL portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.