BOSANKA JELENA SE POSLE SAMO 2 MESECA UDALA ZA STARIJEG MOĆNOG TURČINA: Ono što radi sa SVEKRVOM ostavlja u ČUDU
Jelena Jugović Tuncel, Foto: Printscreen/Instagram/jelenajugovictuncel

ŽIVOTNA PRIČA

BOSANKA JELENA SE POSLE SAMO 2 MESECA UDALA ZA STARIJEG MOĆNOG TURČINA: Ono što radi sa SVEKRVOM ostavlja u ČUDU

Nije ni slutila da će joj odlazak u zemlju sa čarobnim Bosforom totalno promeniti tok sudbine

Objavljeno: 18:31h

Jelena Jugović Tuncel gradila je uspešnu karijeru u Bosni i postajala je sve poznatije TV lice. Osim toga, zbog nestvarne lepote i pogleda koji očarava, uporedno se bavila i manekenstvom. Međutim, rešava da se preseli u Tursku i da se tamo oproba u glumačkim vodama.

Naime, Jelena je pre više od decenije proglašena najboljim modelom prve sezone modnog showa na televiziji OBN i od tog momenta uspešne kampanje su se samo nizale.

Nije ni slutila da će joj odlazak u zemlju sa čarobnim Bosforom totalno promeniti tok sudbine. I dok se je ona bila posvećena isključivo poslu, glumi i učenju turskog jezika, nenadano je upoznala ljubav svog života.

- U svom poslu imam multidisciplinarni sistem rada. Želela sam svaku priliku u Turskoj da iskoristim - kaže.

Muža je upoznala preko drugarice kod koje je stanovala u Istanbulu. Tada nije ni pomislila da je pred njom budući suprug i otac njene dece - turski biznismen Metin Tunčel, koji je 18 godina strariji.

- Oduševio me je, jer nije tipičan Srbin. Mnogo je obrazovan, načitan, proputovao je svet. Bio mi je veoma interesantan - rekla je Jelena.

Sa druge strane, i Metin je priznao da je mislio da se nikada više neće oženiti, jer je već bio u braku iz kog ima predivnu ćerku.

- Iskreno, nikada nisam mislio da ću se opet oženiti, mislio sam da ću živeti ovako do kraja života. Upoznali smo se preko zajedničke, posle 1,5 meseci sam je zaprosio i venčali smo se. Hvala Bogu sve ide neverovatno dobro, veoma smo srećni. Pošto smo sigurni jedno u drugo, nemamo nikakvih problema kao što je ljubomora. Nikada se ne osećam neprijatno, kada je moja supruga stalno u centru pažnje zbog svog posla - otkrio je.

Jelenini roditelji nisu u početku odobravali tu vezu, no kad su upoznali njenog odabranika, promenili su mišljenje.

Posle šestomesečnog zabavljanja, venčali su se 2015. u Maltepeu, a svečanoj ceremoniji su prisustvovali samo bliski prijatelji - sve je izgledalo kao iz bajke. A lepa dama je za kratko vreme naučila sve o turskoj kulturi.

Gde god se pojave, plene pozitivnom energijom i deluju zaljubljeno kao prvog dana.

- Moja žena je veoma ambiciozna, vredna i uspešna, ali je i odlična domaćica kod kuće. Dobro zarađujem, ne treba nam ništa ekonomski, ali Jelena se bori da da bude uspešna i u svom poslovnom životu. Ali, ne prihvatamo ponude koje smatramo neprikladnim, jer ne želim da nosi bikini ili da se poljubi - rekao je svojevremeno.

U međuvremenu, par je dobio blizance - Kalinu Deniz i Aleksandra Merta, uskoro postaju bogatiji i za još jednog člana porodice. Jelena uspeva da uskladi poslovni i privatni život, a postala je i veoma popularna na Instagramo i za to je najzaslužnija, čini se, njena svekrva!

Njih dve imaju fenomenalan odnos pun humora, te na profilu misice možete neretko videti smešne klipove koje snima sa majkom svog muža. Snimci postanu viralni munjevitom brzinom, a ispod objave se nižu komentari oduševljenja, jer nije uobičajno da se u Turskoj svekrva i snaja tako slažu.

Bonus video: Svadba Darka Lazića

00:47

Svadba Darka Lazića

(Espreso/Still.kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.