BOSANAC TRAŽI ŽENU PREKO OGLASA, A BALKAN SE DIGAO NA NOGE: Da li je moguće da je ovo rekao?
Ćelav muškarac, Foto: Profimedia

DUHOVITO NEMA ŠTA

BOSANAC TRAŽI ŽENU PREKO OGLASA, A BALKAN SE DIGAO NA NOGE: Da li je moguće da je ovo rekao?

Njegov oglas mnogi su prokomentarisali u duhovitom stilu, mada je bilo i onih koji su se složili da "normalniji" oglas nisu videli

Objavljeno:

U današnje vreme sve je teže spontano i uživo naći emotivnog partnera za ceo život, zbog čega omladina sve češće pribegava traženju srodne duše putem interneta, što je učinio i jedan momak iz Bosne (27).

On je odlučio da svoj oglas potražnje postavi na društvenoj mreži "Redit". Za razliku od oglasa koji su puni uslova šta ta druga osoba mora da ima, ovaj momak je samo opisao sebe, zbog čega su se mnogi složili da zaslužuje najbolju devojku.

"Traži se devojka.

Relativno lep i dobar momak (tako mi je majka rekla) traži devojku. Fakultetski obrazovan, živi sam u Banjaluci, radi, malo proćelav (zbog prve stavke). Voli da se druži, priča o smislu života (kad popijem koju više), da ide u pozorište i kino, na koncerte. Sluša sve.

I da, 26 godina starosti, uskoro 27 (te je sad jasan ovaj potez), 170cm/78kg. Voli i da čita, mada ne stiže. Nije preterano sportski aktivan, ali rekreativno trčanje praktikuje (uglavnom kad kasnim negde, što je retko). Voli da kuva i misli da to zna dobro (znam luk dobro da naseckam). Dobar je domaćin (tako su mi rekli).

oglas
foto: PRINTSCREEN REDDIT

Eto, objavljujem ovo na svaka dva dana i nadam se da ima bar jedna, koja istu muku muči kao i ja u pronalasku onog pravog, a ja pravu", napisao je on u svom oglasu.

"Za prezentaciju 8/10"

Njegov oglas mnogi su prokomentarisali u duhovitom stilu, mada je bilo i onih koji su se složili da "normalniji" oglas nisu videli.

"Jesi probao sa SMS porukama na "DM sat", haha zezam se malo, srećno", "Da sam žensko sad bih se udao za tebe", "Ako ti išta znači, ja bi izašao s tobom", "Cure on je samo 170, javite se meni ja sam 188. Sva sala na stranu, nek ti je srećno drug. Mnogi ne bi smeli ovakvo nešto da urade, poštovanje", "Za sve kojima je ovaj visok i onaj nizak, ja sam 177cm, stanite u red molim vas, "Simpatično. Normalan oglas. Za prezentaciju 8/10", "Tražim i ja, kad može on mogu i ja" pisali su muškarci.

A onda su se javile i devojke, mada njihovi komentari nisu bili baš obećavajući.

"Evo ja bih se prva javila, iz razloga sto trebaš biti hrabar da ovako nešto uradiš, ali ja sa svojih 175cm…..nema smisla. Srećno!", napisala je jedna devojka.

Bonus video:

01:34

OGLAS U SRBIJI ZA VOZAČA, PLATA 250.000 DINARA?! Iz Infostuda o deficitarnim zanimanjima: Ovde plata ide do 350.000 RSD

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.