"NOĆAS OKO 01:30 ČASOVA U ULICI...": Bosanci okačili "SABLASNI" SNIMAK UTVARE, pa stavljeni na STUB SRAMA! (VIDEO)
UTVARA IZ ILIDŽE, Foto: TIKTOK, SARAJEVSKO___POLJE / SCREENSHOT

UTVARA IZ ILIDŽE

"NOĆAS OKO 01:30 ČASOVA U ULICI...": Bosanci okačili "SABLASNI" SNIMAK UTVARE, pa stavljeni na STUB SRAMA! (VIDEO)

Iako su se potrudili da naprave snimak, momcima je za rukom pošlo samo da nasmeju pratioce na TikToku, i to zbog "uverljivosti" snimka

Objavljeno:

Korisnici Tik-Toka sa Balkana već danima se drže za stomak od smeha, nakon što su trojica mladića iz BiH pokušala da snime horor scenu dostojnu Hičkoka, ali su umesto toga napravili komediju u stilu Adama Sendlera.

Snimak nastao na tlu Bosne i Hercegovine, odnosno, Istočne Ilidže je prvobitno podeljen na Tik-Toku, nasmejao je sve korisnike ove mreže usled "dobre glume" aktera. Naime, dvojica mladića u kolima i jedan koji je imao čaršav preko tela, glavni su akteri "sablasnog i strašnog" klip objavljenog pre četiri dana.

"Utvara iz Ilidže"

"Noćas oko 01:30 časova u ulici Branka Radičevića u Istočnoj Ilidži, scena kao iz horor filmova. Priča se da se ova osoba pojavljuje na različitim mestima ali uvek u isto vreme", navodi se u opisu komičnog snimka.

Dok je mladić sa čaršavom sedeo u travi pored puta, dvojac u kolima mu se polako približavao, da bi u jednom trenutku i stao. Tada je na red došao i "dramatični" deo snimka u kojem mladić iz kola izlazi sa mesta suvozača, dok se "utvara" diže i kreće ka njemu.

- Alo... De ti vozi sine - čuje se glas jednog od momaka iz kola, dok mladić sa čaršavom polako ustaje i kreće ka njima.

U trenutku kada je "situacija" postala dramatična, odnosno,, u kom je "utvara" krenula ka kolima, dva muškarca iz kola su "dala gas".

- Ide prema nama. Stani. De, voz, vozi. Vozi... Stan da vidimo. Ovo nije normalno! Bjež, vozi, vozi - čuo se glas momaka iz kola dok su "preplašeno" bežali od "utvare".

Ljudi se drže za stomak od smeha

Iako su se potrudili da naprave snimak, momcima je za rukom pošlo samo da nasmeju pratioce na TikToku, i to zbog "uverljivosti" snimka.

"Nije fejk", "Ma nije ni namešteno", "Vozi, vozi", "Što rikverc", bili su neki od komentara sa najviše reakcija.

Ipak, jedan se ipak najviše izdvojio, a napisala ga je Milica, koja već decenijama živi u Sarajevu.

"31 godinu živim u Sarajevu, svaki ćošak sela i grada znam, samo mogu reći loša gluma", napisala je ona.

Bonus video:

00:10

PAS JE LEŽAO A ON GA JE BEZ RAZLOGA ŠUTIRAO! Strašan snimak iz centra Beograda: Mučio psa dok je bio vezan

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.