Islamisti ponovo prete Balkanu: Bosnom će teći krv, ovo je tek početak!

PRETNJE OSVANULE NA PORTALU

Islamisti ponovo prete Balkanu: Bosnom će teći krv, ovo je tek početak!

Vijesti ummeta poručuju da je "ovo tek početak" prolivanja krvi u BiH i Evropi, sve dok se zastava Islamske države ne zavijori širom Evrope i šire
Objavljeno: 16:57h

Bosansko-hercegovački portal "Vijesti ummeta", koji podržava Islamsku državu i terorističke napade islamista, pozdravio je ubistvo dvojice pripadnika Oružanih snaga BiH u sarajevskom naselju Rajlovac. Vehabija ubio Srbina i Bošnjaka, pa se razneo bombom! (VIDEO) U tekstu naslovljenom "Počelo je – ubijena dva vojnika BiH, a nekoliko ranjeno, hvala Allahu", navodi se da su dva vojnika Oružanih snaga BiH ubijena, baš kao što je pre nekoliko dana ovaj portal najavio terorističke napade u BiH.

- Baš kao što smo i upozoravali i govorili, ali ta upozorenja nisu se uzela za ozbiljno, u BiH su juče ubijena dva vojnika oružanih snaga BiH - navodi se u tekstu. Verovali ili ne, u Bosni ima ljudi koji se raduju što su u Parizu pobili onoliki narod?! (FOTO) "Vijesti ummeta" navode da su "upozoravali da će Evropom teći krv, a posebno Bosnom i da ono što dolazi je gore i gorčije". Islamisti prete Balkanu: Ako Alah da, krv će teći ulicama! (FOTO) - I eto ga, desilo se, ubijena su dva prljava vojnika koja su se borila za nacionalizam i branili državu i vladu koja im nikakvo dobro nije donela. Ubijena su dva vojnika, od kojih je jedan Srbin, pravi nevernik, a drugi Bošnjak, otpadnik od vere - navedeno je u tekstu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.