UHVAĆEN BEGUNAC IZ TUZLANSKOG ZATVORA: Drama okončana nakon tri dana
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

vraćen na izdržavanje kazne

UHVAĆEN BEGUNAC IZ TUZLANSKOG ZATVORA: Drama okončana nakon tri dana

Dvadesetsedmogodišnji zatvorenik S.A je pobegao 26. avgusta iz Kazneno-popravnog zavoda poluotvorenog tipa Kozlovac u Tuzli

Objavljeno: 16:07h

Iz Kazneno-popravnog zavoda poluotvorenog tipa Kozlovac u Tuzli 26. augusta pobegao je dvadesetsedmogodišnji zatvorenik S.A., koji je danas lociran i ponovno vraćen na izdržavanje kazne.

- Policijski službenici Uprave policije MUP TK, Odeljenja kriminalističke policije PU Tuzla, su u saradnji sa policijskim službenicima PS Istok, postupajući po raspisanoj centralnoj potrazi (koju je zbog događaja od 26.08.2023.godine bega sa izdržavanja kazne zatvora u KPZ Tuzla raspisala Uprava policije MUP TK), a na osnovu operativnih podataka i saznanja, locirali i pronašli osobu za kojom se traga, S.A. (1996) iz Tuzle – naveli su u saopštenju, piše N1, prenosi Srpskainfo.

Begunac je danas, oko 13.45, ponovo uhapšen.

Obavešten je dežurni Tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, dok je S.A. nakon kriminalističke obrade, predat u nadležnost KPZ Tuzla, odnosno vraćen na izdržavanje kazne zatvora.

Bonus video:

01:00

ZATVOR SA BRUTALNIM USLOVIMA U KOJEM SU HRVATSKI HULIGANI! Olivera Ćirković otkrila: To je logor, 23 sata u ćeliji bez prozora

(Espreso/ N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.