"BABO, ZAŠTO SI MI PRED OČIMA UBIO MAMU": Tužne poruke kruže mrežama nakon masakra, nijedno dete to ne zaslužuje
Gradac, Foto: AP Photo Armin Durgut, Instagram

tuga

"BABO, ZAŠTO SI MI PRED OČIMA UBIO MAMU": Tužne poruke kruže mrežama nakon masakra, nijedno dete to ne zaslužuje

Što zbog samog teksta, što zbog načina na koji je ubica zverski lišio života partnerku i još dvoje ljudi, mnogi su ovaj tekst pročitali u suzama

Objavljeno: 11:34h

Zločin koji je je juče počinio Nermin Sulejmanović u Gradačcu, potresao je čitav Balkan. Ono što je ipak svima napravilo knedlu u grlu jeste detalj da je nakon mučenja i ubijanja svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, ubica ostavio devetomesečnu bebu da sedi u krvi.

Upravo zato, objava koja se pojavila na Fejsbuk stranici "Gradačac" odjeknula je regionom zbog načina na koji je napisana. Naime, autor je tekst prilagodio kao da se ubici Sulejmanoviću obraća njegovo dete. Što zbog samog teksta, što zbog načina na koji je ubica zverski lišio života partnerku i još dvoje ljudi, mnogi su ovaj tekst pročitali u suzama.

- Babo moj, bila sam tako mala, imala sam samo devet meseci kad si mi zadao najveću bol u životu. Zašto si to uradio, babo? Zašto si mi ubio mamu? Zašto baš pred mojim očima, babo? Bila sam tako mala da nisam mogla ništa ni reći, ni mamu odbraniti, ostavio si me na podu da ležim tako bespomoćna i gledam kako je tučeš, kako je prebijaš do iznemoglosti. Zašto si to uradio babo? Oduzeo si mi nešto najpotrebnije u životu, oduzeo si mi snagu, moj miris, dušu, zaštitu, sve si mi oduzeo i ostavio me samu… da odrastam bez mame i bez tebe, babo - navedeno je u objavi.

gradacac, gradačac
foto: AP Photo/Armin Durgut

- Trebalo je da budeš uz nas, uz mene, a ne protiv nas i da me ostavljaš samu. To ni najveći neprijatelj ne bi mogao da mi uradi, ali ti si, babo, uradio. Mogao si me ostaviti samu, mogao si mi ubiti majku, mogao si mi oduzeti detinjstvo, ali, babo, nadam se da nikada u životu neću naići na osobu kao što si ti, a pogotovo da to bude moja voljena osoba. I kada odrastem verovatno ću se pitati zašto nemam roditelje kao sva deca, slomiću se kada čujem sve ovo… gledaću drugu decu kako ih mama čuva, gledaću kako ih babo nosi na ramenima dok oni imaju onaj mali dečiji osmeh. To će biti deca koju babo neće ostaviti samu u šumi i pred njima ubiti njihovu mamu jednim metkom iz pištolja. Svi će imati svoje detinjstvo, a ti si meni, babo, moje, oduzeo i mamu i babu i detinjstvo, oduzeo si mi sve… Ostah siroče zbog tebe, babo. L. M. - piše u objavi koja se od juče deli u stotinama na društvenim mrežama.

Dete višestrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, koji je juče ubio tri osobe, je zbrinuto i nije povređeno, potvrđeno je iz Tužilaštva tuzlanskog kantona, prenose Nezavisne. Ono je danas hospitalizovano.

Kako se vidi na uznemirujućem snimku koji je objavio na svom Instagramu, nakon što je ubio bivšu suprugu i majku djevojčice, dete je ostavio te nastavio krvavi pohod.

Nizama Hećimović, Nevzeta Hećimović, Nermin Sulejmanović, Gradačac
foto: Facebook

Sve prenosio u lajvu na Instagramu

Sulejmanović je najpre ubio svoju suprugu, a zločin je prenosio uživo na Instagramu.

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na snimku.

– Upozorio sam sve redom da će doći do ovoga. Osam dana mi krije dijete - rekao je.

U lajvu stalno je stalno pitao da li je preživio policajac na kojeg je pucao.

– Čekam da napunim oružje i da idem dalje – rekao je i prekinuo prenos uživo.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Proglašena trodnevna žalost

Usled velike tragedije koja je zahvatila grad, u Gradačcu je proglašena trodnevna žalost.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.