UBICA IZ GRADAČCA BIO PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI PRE TRI DANA: Oglasilo se tužilaštvo
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

HOROR!

UBICA IZ GRADAČCA BIO PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI PRE TRI DANA: Oglasilo se tužilaštvo

To je danas saopšteno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona

Objavljeno:

Nermin Sulejmanović, koji je danas u Gradačacu počinio trostruko ubistvo, uključujući i svoju nevenčanu suprugu, te ranio još troje ljudi, pre tri dana je bio prijavljen za nasilje u porodici.

To je danas saopšteno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, pišu Nezavisne.

Tokom zvaničnog obraćanja javnosti, portparol ove pravosudne institucije Admir Arnautović kazao je da je Sulejmanović od ranije bio poznat i policiji i tužilaštvu.

“Radi se o osobi koja je više puta bila osuđivana za različita krivična dela. Osuđivan je prije 15-tak godina za pokušaj ubistva. Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti“, rekao je Arnautović.

On je potvrdio i da je Sulejmanović imao prijave za nasilje u porodici.

„Ima tih prijava. Međutim, ono što moramo reći, jeste da su se uvek koristile blagodeti zakona, odnosno odustajalo se od svedočenja vezano za ovo krivično delo Nasilje u porodici. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je od ranije poznata policiji i Tužilaštvu“, rekao je Arnautović.

Na pitanje novinara da li je tačno da je Sulejmanović juče (četvrtak) policiji prijavljen zbog nasilja u porodici, Arnautović je rekao:

„Nije juče, ali je prijava bila upućena pre tri ili četiri dana. I kada smo krenuli u dokumentovanje tog događaja, korišćene su blagodeti zakona, odnosno mogućnost nesvedočenja, tako da se odustalo od same krivične prijave za nasilje u porodici“, pojasnio je Arnautović.

On je rekao da je Sulejmanović počinio samoubistvo na širem području Gradačca.

„Radi se o jednom šumskom području na teritoriji Gradačca, gde su ga opkolili pripadnici Jedinice za specijalnu podršku. Ubistvo supruge desilo se u blizini porodične kuće, međutim sve se to dokumentuje. Nažalost, sve je to snimano, nakon čega je policija to dokumentovala i skinula snimak“, rekao je Arnautović.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.