MEŠTANI GRADAČCA U STRAHU NAKON KRVAVOG PIRA: Očevici zanemeli!
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

UŽAS

MEŠTANI GRADAČCA U STRAHU NAKON KRVAVOG PIRA: Očevici zanemeli!

Krvavi pir Sulejmanović je okončao samoubistvom

Objavljeno:

Policija je saopštila detalje potrage za Nermin Sulejmanović koji je u prepodnevnim satima ubio tri osobe, a troje ranio. On je u međuvremenu lociran na farmi, gde je izvršio samoubistvo.

Novinar lokalnog Radija Dževad Pašalić kazao je za N1 kako su građani Gradačca uznemireni nakon svirepog pohoda sugrađanina. Petak je inače pazarni dan u ovom mestu, ali su se ljudi razbežali kućama nakon upozorenja policije.

Sulejmanović je svoj krvavi pohod prenosio uživo na Instagramu. Pašalić kaže kako svi u Gradačcu znaju da Sulejmanović ima istoriju nasilnog ponašanja, prenosi N1 BiH.

“Učestvovao je u brojnim incidentima zadnjih 10-15 godina, ali zadnje 2-3 godine nije bilo značajnih incidentnih situacija. Posvetio se sportu, išao je na takmičenja i ostvarivao značajne rezultate, ali je među sugrađanima bila bojazan od njegovog ponašanja i većina ih je izbegavala druženje s njim”, rekao je Pašalić za N1.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Krvavi pir Sulejmanović je okončao samoubistvom na napuštenoj farmi koja je prestala sa radom, a koja se, kako Pašalić kaže, nalazi se na izlazu iz Gradačca prema Bosanskom Šamcu i Orašju.

“Građani su ogorčeni. Oni koji su očevici svega toga ne mogu da pričaju, isprepadani su. Ovako mali gradovi kao Gradačac nije navikao na ovakve stvari kao što su masovna ubistva i zločini”, rekao je Pašalić.

Mnoge je ovaj događaj duboko potresao i uznemirio, a retki mogu doći do reči.

„Kažu malo je mesto, nikad se ništa ne dešava, a vidi sada! Sada će se pričati i pisati kakvih ima lopova i sve to. Malo je mesto, može se znati šta ko radi“, rekla je jedna građanka Gradačca koje je zavijeno u crno nakon užasnog zločina Nermina Sulejmanovića, prenosi Avaz.ba.

„Ne znam šta mu je bilo, je li uopšte normalan“, rekao je jedan od građana.

Upitan kako komentariše sigurnosnu situaciju u gradu, ali i u državi generalno, odgovorio je sledeće.

„Svako ima oružje, to nije dobro. I to se sada raširilo svuda, svuda se događa. Trebalo bi pooštriti kontrole pri izdavanju dozvola za oružje“, rekao je za „Avaz“ građanin Gradačca.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.