DRASTIČNE MERE: Svako ko je podržavao ubicu iz Gradačca na mrežama biće priveden i ispitivan
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

imaju li dušu?

DRASTIČNE MERE: Svako ko je podržavao ubicu iz Gradačca na mrežama biće priveden i ispitivan

Nermin Sulejmanović je izvršio stravični zločin u Gradačcu

Objavljeno:

Federalni ministar unutrašnjih poslova u BiH Ramo Isak zatražiće od Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona da se ispitaju sve osobe koje su na društvenim mrežama, a nakon stravičnih ubistava u Gradačcu, podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio.

Naime, kako se navodi, ubica je na društvenoj mreži Instagram uživo prenosio trenutak kada je ubio bivšu suprugu, a snimak je pogledalo na hiljade ljudi.

Ispod tog snimka su se mogli naći brojni osuđujući komentari, ali nažalost bilo je i onih koji su podržavali ubicu i njegov bezumni čin.

Takve osobe su mu poručivale da se „čuva“ i „da se ne da“.

Kako je saopštio šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović, prethodna najava se posebno odnosi na komentare pojedinaca objavljene na dva video snimka, a koji su uklonjeni od strane inspektora Federalne uprave policije i MUP-a TK.

“Takođe, biće zatraženo da se protiv svih lica, za koja se utvrdi da su počinila krivično delo gnusnim porukama podrške ubici, podnesu izveštaji o počinjenom krivičnom delu”, naveo je Mušinović, prenosi N1 BiH.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović je izvršio stravični zločin u Gradačcu. Nakon što je pretukao svoju bivšu suprugu, usmrtio je pucnjem iz pištolja, a sve je prenosio uživo na Instagramu.

Među komentarima je bilo i onih koji su podržali ovaj svirepi čin. Sulejmanović je usmrtio i komšiju kao i njegovog sina. Ranio tri osobe od kojih je jedna policijski službenik. Na kraju je izvršio samoubistvo, a policija ga je locirala na farmi.

Ulice Gradačca su preplavljene policijom, a na mestu gde se zločin dogodio se mogu videti žute trake. Istraga je u toku.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.