MONSTRUM IZ GRADAČCA JE SADA OBJAVIO SLIKU SVOJE PORODICE: Uputio JEZIVU poruku (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

UŽAS

MONSTRUM IZ GRADAČCA JE SADA OBJAVIO SLIKU SVOJE PORODICE: Uputio JEZIVU poruku (FOTO)

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo videti ubistvo

Objavljeno: 14:00h

Nermin Sulejmanović, koji je danas na Instagramu uživo objavio ubistvo svoje supruge, nakon lajv uključenja na toj društvenoj mreži objavio je fotografiju sa ženom i detetom.

On je postavio porodičnu sliku na kojoj je žrtva nasmejana, a dete sedi kod njega u krilu. Na fotografiji porodica deluje skladno, a primetno je da je nastala u kafiću ili restoranu.

- Samo sam hteo porodicu... A k**ve su krenule da ra***bu - napisao je u opisu fotografije.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Podsetimo, muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo videti ubistvo.

Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Policija trenutno traga za osobom koja je počinila pucnjavu u Gradačcu, a sve aktivnosti provode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli. Klix.ba je kontaktirao u ovu pravosudnu instituciju, iz koje nam nisu mogli kazati detalje slučaja u Gradačcu, navodeći da se utvrđuju svi detalji.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.