FATALNA BOSANKA PROPEVALA NA SUĐENJU,OVO JE MOTIV FILMSKE KRAĐE: Otkrila NEPOZNATE DETALJE,sve je radila ZBOG OVOGA
Mirnesa S., Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

DA LI ĆE JOJ SMANJITI KAZNU?

FATALNA BOSANKA PROPEVALA NA SUĐENJU,OVO JE MOTIV FILMSKE KRAĐE: Otkrila NEPOZNATE DETALJE,sve je radila ZBOG OVOGA

Ona se na suđenju pojavila u crnom sakou i beloj majici, a kosa joj je bila vezana u punđu

Objavljeno:

Mirnesa S., pojavila se danas na prvom ročištu u Okružnom sudu u Štutgartu gde joj se sudi za krađu 1,2 miliona evra iz firme za transport novca u kojoj je radila.

Ona se na suđenju pojavila u crnom sakou i beloj majici, a kosa joj je bila vezana u punđu.

Miki je na suđenju priznala zločin, a ispričala je i da je bila ludo zaljubljena u Roberta i da je sve učinila iz ljubavi.

Ona je rekla kako ju je Robert nagovorio da ukrade novac iz kompanije u kojoj je radila. Njih dvoje su se upoznali u jednom noćnom klubu.

"Čim sam ga videla želela sam da budem sa njim. Često me je obasipao komplimentima, jako sam bila zaljubljena u njega", ispričala je Miki.

Lepa Bosanka je zatim ispričala da su se često viđali i da ju je stalno zapitkivao oko njenog posla u kompaniji za transport novca. Želeo je da zna da li bi ona mogla da ukrade novac, što je, prema njenim rečima ona odbila.

Međutim, Robert nije odustajao.

1 / 4 Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

"Kupio mi je parfem, kaiš, često mi je davao poklone. Brinuo se o meni. Sve što sam želela je ljubav. Lep mladić je učinio da se osećam posebno. Nikada mi ranije nije palo na pamet da uzmem novac. Jedino što sam želela je da budem s njim", kazala je ona.

Miki je zatim dodala da joj je Robert obećavao da će dobiti pasoš sa novim imenom, međutim, tvrdi da se to nikada nije dogodilo.

Ukoliko bude osuđena, preti joj kazna zatvora do deset godina. Međutim, zbog toga što se predala, priznala zločin i otkrila ko je bio nalogodavac, nada se da će moći da se nagodi sa Tužilaštvom.

"Samo želim da ponovo počnem da radim. Da mogu da živim normalan život, kao što sam i živela pre krađe", ispričala je ona.

Miki je takođe rekla da je sa kolegama i poslodavcem uvek imala korektan odnos.

Ukradeni novac još uvek nije pronađen. Verovatno je kod Roberta S. koji je Mirnesu nagovorio na ovo kriminalno delo. On je još uvek u bekstvu.

Bonus video:

00:56

Pljačka radnje na Vračaru

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.