TELO PRONAĐENO U RECI! Radi se osobi čiji je nestanak prijavljen pre 3 dana
Rečna policija, Foto: Nenad Kostić

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE

TELO PRONAĐENO U RECI! Radi se osobi čiji je nestanak prijavljen pre 3 dana

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka na licu mesta događaja izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Ribnik u prisustvu doktora mrtvozornika Doma zdravlja Ribnik koji je konstatovao da je smrt nastupila usled utapanja

Objavljeno:

U reci Sani u opštini Ribnik u sredu je pronađeno beživotno telo, a utvrđeno je da se radi o osobi čiji je nestanak prijavljen 22. maja.

"Policijskoj stanici Ribnik, 24.05.2023. godine, oko 13.45 časova, prijavljeno je da se u mestu Rastoka, opština Ribnik, u reci Sani nalazi beživotno telo", navodi se u saopštenju MUP Republike Srpske.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka na licu mesta događaja izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Ribnik u prisustvu doktora mrtvozornika Doma zdravlja Ribnik koji je konstatovao da je smrt nastupila usled utapanja.

Identifikacijom leša utvrđeno je da se radi o licu M.B. iz Ribnika, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Ribnik 22.05.2023. godine.

Bonus video:

01:10

Komšija koji je pronašao telo ubijene

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.