UMRLA NIKOLINA ĐEDOVAC: Lekari su se borili, ali srce devojke nije izdržalo
Foto: Facebook

neopisiva tuga

UMRLA NIKOLINA ĐEDOVAC: Lekari su se borili, ali srce devojke nije izdržalo

Nikolina je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći u kojoj su stradali njeni roditelji Zlato (53) i Slavica (46), i sestra Kristina (17)
Objavljeno: 07:28h

Nikolina Đedovac (18), devojka koja je povređena u saobraćajnoj nesreći u kojoj su poginuli njeni roditelji Zlato (53) i Slavica (46), i sestra Kristina (17), umrla je sinoć u banjalučkoj bolnici.

Podsetimo, nesreća se desila u dobojskom naselju Grabovica, kada je voz na pružnom prelazu udario u automobil u kojem je bila ova porodica, piše Dnevni Avaz.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Uprkos maksimalno uloženim naporima, pacijentkinja N. Đ. (1999) koja je bila u izuzetno teškom zdravstvenom stanju, u dubokoj komi, preminula je juče u 21.40 sati - saopšteno je iz bolnice u Banjaluci.

Nikolina je primljena u bolnicu sa teškom povredom glave i grudnog koša, u stanju duboke kome.

U Doboju je proglašen Dan žalosti zbog tragične pogibije članova ove porodice.

Zlatko i Slavica Đedovac su kobne noći Pasatom, koji je vozila supruga, otišli u Doboj po ćerke Kristinu i Nikolinu, koje su pohađale Medicinsku školu. One su bile na rođendanskom slavlju kod svoje drugarice.

Utvrđeno je da je mašinovođa voza davao signale i kočio, ali je automobil prelazio prugu. Alkotestiranje mašinovođe je pokazao da je nalaz bio negativan.

Vatrogasci su morali da seku auto da bi izvadili tela iz Passata.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.