UŽAS U BRČKOM, STRADAO PETNAESTOGODIŠNJI DEČAK! Upucao ga vršnjak
Bosanska policija, Foto: Profimedia

HOROR

UŽAS U BRČKOM, STRADAO PETNAESTOGODIŠNJI DEČAK! Upucao ga vršnjak

Iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH saopštili su da je naređena obdukcija tela petnaestogodišnjaka kako bi bio utvrđen uzrok smrti

Objavljeno:

U pucnjavi u Brčkom sinoć je stradao maloletnik (15). Nezvanično, dečaka je upucao vršnjak prilikom nesmotrenog korištenja vazdušne puške.

Portparol Policije Brčko distrikta BiH Dževida Hukičević potvrdila da je sinoć u 19.51 iz službe Hitne medicinske pomoći policiji prijavljen događaj u naselju Ilićka, čiji su akteri bili maloletne osobe, a koji je za posledice imao tragičan ishod.

Iz hitne medicinske službe Brčko distrikta BiH doktor Jasna Bradonjić potvrdila je da su primili poziv u kome je rečeno da je dečak pogođen prilikom nesmotrenog korištenja vazdušne puške, prenosi Srpskainfo.

„Ekipa medicinske pomoći izašla je na teren i nesrećni dečak je prevezen u brčansku Bolnicu gde je dežurni hirurg konstatovao smrt maloletnog deteta“, rekla je Bradonjić.

Ambulantna kola
Ambulantna kolafoto: Damir Dervišagić

Iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH saopštili su da je naređena obdukcija tela petnaestogodišnjaka kako bi bio utvrđen uzrok smrti.

O zaprimljenoj prijavi i njenom sadržaju upoznat je dežurni tužilac Tužilaštva Distrikta pod čijim nadzorom se preduzimaju potrebne mere i radnje, saopšteno je iz policije.

Bonus video:

02:15

HOROR U AMERICI! UBIJENO TROJE DECE I TROJE ODRASLIH: Pucnjava u katoličkoj školi u Nešvilu, UBICA DEVOJKA (28)!

(Espreso/Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.