BOSANKU SELMU OBOŽAVA CEO BALKAN: Kad vidite kako UGAĐA SVEKRVI, iskidaćete se od SMEHA, prava je LAVICA (VIDEO)
Selma Krifica, Foto: PrintScreen/ Instagram/ selma_bmh

žena

BOSANKU SELMU OBOŽAVA CEO BALKAN: Kad vidite kako UGAĐA SVEKRVI, iskidaćete se od SMEHA, prava je LAVICA (VIDEO)

Ova talentovana žena svakodnevno zasmejava ceo region

Objavljeno:

Ime Selme Krifice sinonim je za humor, njeni zabavni vlogovi sa društvenih mreža i Jutjuba zasmevaju ceo region. Ona kaže da je presrećna zbog toga i ističe da je gluma njen najveći san.

Talenat za glumu pokazivala je od malena, a probala se i u u jednom takmičenju talenata gde je izvela numeru ”Marionete” koju u originalu peva Tijana Dapčević. Publici u regionu najpoznatija je po učešću u rijaliiju "Big mama house" po čemu je dobila nadimak, a koji je emitovan pre 15 godina, ali i po vođenju dečjih emisija.

Prve nastupe sam imala već kao devojčica u vrtiću. Bila sam i učesnica talent šoua, gde sam kao glumac/imitator ušla u finale. Osamnaest godina sam u medijima i ja bez kamere i snimanja ne mogu. Kad govorimo o društvenim mrežama, prvo sam počela da snimam za TiKTok i tu je sve počelo. Vremenom sam postala aktivna i na Instagramu i to je dovelo do veoma pozitivnih reakcija publike, rekla je za Azra. ba.

Kako nastaju njeni hit snimci?

“Kada sam odlučila da snimam kratke klipove, to sam radila iz čiste ljubavi, jednostavno me to činilo srećnom, a to se ljudima svidelo. Nisam očekivala da ću tako brzo dobiti veliki broj pratilaca na Instagramu. Mislim da se ljudima najviše sviđaju naše svakodnevne situacije, mali problemčići sa kojima se susrećemo svakodnevno, a koji su predstavljeni na komičan način. Inspiraciju pronalazim u svakodnevnici. To su uglavnom te životne situacije sa kojima se svi susrećemo", rekla je Selma za ultra. ba pa poručila:

“Mislim da sam postigla ono sto sam i htela, a to je da društvo doživljava moj profil kao dnevnu dozu smeha i dobrog raspoloženja. Ponosna sam na tu činjenicu… Znate ono, kada vam neko, u današnje vreme, kada je sve puno negative i sivila kaže: "POPRAVILA SI MI DAN!’… Pa srce mi bude k’o kuća”.

Selma je prepoznatljiva i po originalnom stilu odevanja. Kaže da obožava boje i da klasika nije za nju. Velika podrška u svemu joj je suprug sa kojim je skoro deceniju i po u braku.

"Moj suprug je definitivno moja srodna duša. Selma je u ljubavi prava lavica, odana, iskrena i voli svim srcem. Mnogo se volimo i uživamo u našim zajedničkim trenucima. Volimo iste stvari, oboje smo Lavovi. Mnogo putujemo i na svakom mestu se osjećamo kao da smo kod kuće, a to je samo zato što smo jedno pored drugog".

Harizmatična Selma pleni osmehom, ali tu je druga strana...

"U životu sam izgubila najdraže osobe, susrela se s teškim životnim momentom koji me naučio da u svakom trenutku treba živeti punim plućima. Osmeh me pokreće… Namrgođenost nikome ništa lepo nije donela, osim bora na licu, a osmeh je sve" izjavila je za Azra.ba.

Selma je imala zdravstevnih problema, a nakon operacije imala je probleme sa hodanjem. To ju je naučilo da živi punim plućima.

Otkrila je jednom prilikom da je rođena sa pet kilograma kao i da se sa viškom kilograma bori ceo život. Motivacija je mnogima jer se oseća sjajno u svojoj kož (baš kako i treba) dok takođe vodi računa o svom zdravlju pa se prepustila stručnjacima kada je reč o mršavljenju.

A sve njene objave prati hešteg #dabogsacuva.

"Većina ovih mojih gradskih video klipova je autobiografija. Ja tu uzrečicu govorim i u svom privatnom životu, kada me uhvati neka muka i kada kažem „e, dabog sačuva“ odmah mi nekako bude lakše. I mislim da se to mnogim ljudima dešava, kada su u tim nekim sličnim situacijama, pa kažu tako nešto, pa im odmah lakše bude", objasnila je, prenosi express.ba.

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.