O JOVANKI PRIČA CELA BOSNA: Upoznajte devojku koja je sva u ZNAKU BROJA 7! (VIDEO)
Foto: Printscreen

evo šta to zapravo znači!

O JOVANKI PRIČA CELA BOSNA: Upoznajte devojku koja je sva u ZNAKU BROJA 7! (VIDEO)

Rođena sam sedmog u mesecu, sedam slova imena i prezimena, upisala fakultet 17. 7. 2007. i prosek mi je 7,77
Objavljeno:

Bez broja sedam nema nijedne bajke, legende, priče, sedam je i rimskih brojeva. A kako to izgleda život u znaku ovog broja?!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To zna Jovanka Šarenac iz Bileće, devojka kojoj je svaki dan, na različite načine, obeležen brojem sedam.

- Rođena sam sedmog u mesecu, sedam slova imena i prezimena, upisala fakultet 17. 7. 2007. i prosek mi je 7,77. Pitali su me profesori jesam li nameštala. Možda kad budem menjala prezime bude presudno da buduće bude sa sedam slova - kaže Jovanka.

I tu ne prestaju sedmice u Jovankinom životu i svakodnevici. Visoka je 1,70, živi u zgradi broj sedam, sedmog u mesecu dešavale su se bitne, i stvari za pamćenje. Zato je sedmica, bez sumnje njen srećan broj.

- Neobično, i uvek se nadaš nečemu boljem, jer koliko god da je loše ta sedmica će negde doneti sreću. Ovo je 2017. godina i očekujem da će ovo biti moja godina - dodala je ona.

U godini sa sedmicom očekuje da nađe posao u struci psihologa. Još da dođe i ona, magična, sedmica na lotou, ne bi bilo razloga za brigu, dodaje u šali.

A da se sedmice "daju" Jovanki, potvrđuje i prilog RTRS, koji je slučajno sniman sedmog, kada je temperatura u Bileći, verovali ili ne, iznosila sedam stepeni.

(Espreso.co.rs / " target="_blank">RTRS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.