Slike golih srednjoškoliki iz BiH na Fejsbuku, autori najavljuju pokretanje portala! (FOTO)

skandalozna zloupotreba

Slike golih srednjoškoliki iz BiH na Fejsbuku, autori najavljuju pokretanje portala! (FOTO)

Na stranici su objavljivane i slike intimnh kontakata devojčica sa devojčicama ili dečacima, uz brojne komentare neadekvatne za njihov uzrast
Objavljeno: 23:38h

Na Fejsbuku je pre dva dana kreirana stranica "Sarajevo Glamour", na kojoj su objavljivane fotografije i imena devojčica iz sarajevskih srednjih škola u eksplicitnim pozama i često samo u donjem vešu. Ako spomenete ovu stranicu na Fejsu, statusi će vam biti blokirani, a zabranjena je i u privatnim porukama! Stranice ja ubrzo uklonjna, međutim, nedugo zatim napravljena je nova "Sarajevo Glamour 2", na kojoj autori najavljuju da će ubrzo pokrenuti vlastiti portal i forum na kojima će nastaviti da postavljaju eksplicitne fotografije devojčica.

Na stranici su objavljivane i slike intimnh kontakata devojčica sa devojčicama ili dečacima, uz brojne komentare neadekvatne za njihov uzrast. Bilo je i komentara koji osuđuju ovu zloupotrebu. Pripadnici Odeljenja za sajber kriminal Federalne uprave policije dobili su prijavu o postojanju prvobitne stranice “Sarajevski Glamour”, posle čega je sporna stranica ubrzo ugašena.
Nova stranica (Facebook printscreen)
(Espreso.co.rs / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.