Dadilja iz Gračanice PRETUKLA devojčicu staru 3 GODINE i nanela joj TEŠKE POVREDE! (FOTO)
Foto: beta/damir sencar

uhapšena

Dadilja iz Gračanice PRETUKLA devojčicu staru 3 GODINE i nanela joj TEŠKE POVREDE! (FOTO)

Trogodišnjakinja u tuzlansku bolnicu prevezena sa većim brojem povreda po celom telu, a kako su nastale, znaće se nakon veštačenja..
Objavljeno: 23:12h

Dadilja Azra I. (26) iz Gračanice pretukla je juče trogodišnju devojčicu koju je čuvala u gračaničkom naselju Čiriš, a dete je tom prilikom teško povređeno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pretučena devojčica zadobila je teške povrede i smeštena je na dečiju hirurgiju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, nezvanično saznaje Faktor.ba.

Informaciju da je devojčica pretučena, potvrdio je Admir Arnautović, portparol tuzlanskog Kantonalnog tužilaštva.

Prema njegovim rečima, sve se odvijalo oko 10 sati ujutro u porodičnoj kući devojčice, a slučaj je policiji prijavljen u poslepodnevnim satima, piše Faktor.ba.

- Dadilja je uhapšena, a nakon što bude predata Tužilaštvu i ispitana, postupajući tužilac će najverovatnije predložiti jenomesečni pritvor - kazao je Arnautović.

foto: Stock

On je dodao da je trogodišnjakinja u tuzlansku bolnicu prevezena sa većim brojem povreda po celom telu, a kako su nastale, znaće se nakon veštačenja. Kako Faktor.ba saznaje, majka devojčice povremeno radi u Nemačkoj, te je za vreme odsustva brigu o detetu poverila je Azri I.

Još nije poznato zašto ni kako je dadilja pretukla dete, a prema prvim nezvaničnim informacijama, devojčicu je udarala rukama, nogama i čime je stigla.

BONUS VIDEO: SMRZLI SE ZBOG HLADNOĆE I GLADI

(Espreso.co.rs/faktor.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.