UČENIK ČETVRTOG RAZREDA POGINUO NA SANKANJU: Podleteo pod automobil, nije mu bilo spasa!
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

stravična nesreća

UČENIK ČETVRTOG RAZREDA POGINUO NA SANKANJU: Podleteo pod automobil, nije mu bilo spasa!

Dečak je odmah prevezen u bolnicu u Novoj Biloj ali je ubrzo podlegao povredama
Objavljeno:

Učenik četvrtog razreda osnovne škole inicijala E.H. poginuo je juče tokom sankanja u mestu Kaćuni kod Busovače. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Faktor, dečak se sankao sa vršnjacima na improviziranom sankalištu uz put Lugovi - Kaćuni kada se tragedija dogodila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Školarac je spuštajući se niz put u jednom trenutku podleteo pod automobil koji je naišao i spasa mu nije bilo. U MUP-u SBK-a je za Faktor potvrđeno da je oko 13:30 policiji prijavljeno da je devetogodišnjak dovezen u Dom zdravlja Kaćuni sa teškim telesnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u mestu Luško polje.

DEČAK SE UBIO IZ OČEVE PUŠKE! Stravična nesreća o kojoj bruji cela Bosna!

- Dečak je odmah prevezen u bolnicu u Novoj Biloj ali je ubrzo podlegao povredama - kazao je za Faktor Rusmir Prohan, portparol MUP-a SBK. U saobraćajnoj nesreći u kojoj je dečak nastradao učestvovao je golf za čijim volanom se nalazio R. J. (33) iz Busovače.

- Službenici kriminalističke policije izvršili su uviđaj na mestu događaja a postupajući dežurni tužilac naložio je da se danas uradi obdukcija tela preminulog kako bi se utvrdio uzrok smrti - istakao je Prohan za Faktor.

(Espreso.co.rs / Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.