BAHATI VOZAČ UHAPŠEN: Udario dete, pa pobegao sa mesta nesreće
Ilustracija, Foto: Printscreen

užas

BAHATI VOZAČ UHAPŠEN: Udario dete, pa pobegao sa mesta nesreće

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela vozač S.Č. je pomenutog dana u 23 časa uhapšen i predat u prostorije za zadržavanje uhapšenih osoba MUP Kantona Sarajevo

Objavljeno:

Saobraćajna nesreća dogodila se juče u mestu Pazarić, opština Hadžići, oko 17.30. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz deteta, rođenog 2010. godine od strane putničkog motornog vozila, kojim je upravljao S.Č. koji se nakon saobraćajne nesreće vozilom udaljio u nepoznatom pravcu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške telesne povrede zadobilo je dete, a lekarska pomoć mu je ukazana u UKC u Sarajevu, gde je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem lečenju, prenosi Srpskainfo.

Radeći na rasvetljavanju navedenog događaja sa obeležjem krivičnog dela, policijski službenici Odeljenja za saobraćajne istrage su došli do saznanja da se radi o putničkom motornom vozilu marke “BMW”.

Istog dana u 19.40 sati na području opštine Hadžići, policijski službenici PS Hadžići su zaustavili i kontrolisali predmetno vozilo kojim je upravljao vozač S.Č, rođen 1985. godine u Sarajevu, nastanjen u Hadžićima.

O ovome je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski veštaci mašinske i saobraćajne struke, prenosi Avaz.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela vozač S.Č. je pomenutog dana u 23 časa uhapšen i predat u prostorije za zadržavanje uhapšenih osoba MUP Kantona Sarajevo. Policijski službenici, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.