RADOVANU IZ MILIĆA POTREBNA JE POMOĆ DA KUPI AVIONSKE KARTE ZA PORODICU: "Žena i deca su ostali u Rusiji"
Avion, Foto: Profimedia

dirljivo

RADOVANU IZ MILIĆA POTREBNA JE POMOĆ DA KUPI AVIONSKE KARTE ZA PORODICU: "Žena i deca su ostali u Rusiji"

On kaže da karte mogu rezervisati za april, jer su sva mesta za mart popunjena, tako da se nada da će do tada sakupiti novac za povratak žene i dece

Objavljeno:

Vidović je izjavio Srni da je za povratak njegove porodice potrebno obezbediti 2.000 evra (4.000 KM za avionske karte prevoznika “Er Srbija”, ali da taj novac sada nema.

1 / 4 Foto: Profimedia

Njegova supruga Elena je sa četvoro dece otputovala u posetu rodbini u Rusiju i trenutno se tamo nalazi, jer su otkazani letovi ruskih prevoznika, zbog dešavanja između Rusije i Ukrajine, prenosi Srpskainfo.

– Supruga i deca su trenutno u Penzi, 750 kilometara udaljeni od Moskve, tamo je situacija teška. Imali su rezervisane karte za povratni let 1. marta iz Moskve, ali su letovi ruskog prevoznika otkazani i veza sa Rusijom je samo `Er Srbija` – rekao je Vidović.

On kaže da karte mogu rezervisati za april, jer su sva mesta za mart popunjena, tako da se nada da će do tada sakupiti novac za povratak žene i dece.

Vidović se nada da će dobri ljudi, u skladu sa svojim mogućnostima, donirati novac i omogućiti njegovoj porodici da Vaskrs provedu zajedno u sreći i zdravlju.

Novac za pomoć porodici Vidović može se uplatiti u Novoj banci na žiro račun broj: 555- 400-005-446-88-10, na ime Radovan Vidović.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.