PRAVI HANIBAL LEKTOR: Progutao žilet, davio zatvorenike a čuvarki u zatvoru NAPRAVIO JE PAKAO OD ŽIVOTA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin Youtube / ralfsu

zastrašujućE psihičkE igRE!

PRAVI HANIBAL LEKTOR: Progutao žilet, davio zatvorenike a čuvarki u zatvoru NAPRAVIO JE PAKAO OD ŽIVOTA! (FOTO) (VIDEO)

On je potpuno nestabilan, veoma opasan čovek, tip osobe sa kojom ne želite da imate posla!
Objavljeno: 10:56h

Danijel Istvud, koga su mediji u Britaniji prozvali "Hanibal Lektor", važi za veoma agresivnog i opasnog robijaša, a ispostavilo se da o dvadesetdvogodišnjoj čuvarki zna neverovatno intimne detalje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada ga je pratila na povratku iz Opšte bolnice "Višo", gde je bio na lečenju, tridesetogodišni Istvud je počeo da joj priča o detaljima iz njenog privatnog života, napisala je ona u imejlu škotskom "Dejli rekordu". Njena drugarica je izvestila portal o slučaju, ali i jedna i druga žele da ostanu anonimne.

foto: Printskrin Youtube / ralfsu

Devojka napisala je u imejlu da je Istvud naveo njenu adresu i adresu njenog oca i da je primetio da izgleda potpuno drugačije u uniformi nego u privatnom životu.

- Verovatno možete da zamislite da sam veoma zabrinuta zbog činjenice da tako opasan čovek ima tako intimne podatke o meni i mojoj porodici - napisala je u imejlu i u kome dodaje:

- Istvud je znao marku kola koja vozim, marku očevog i majčinog automobila. Podrobno je opisao gde živim i znao je čime se moj otac i brat bave u životu. Volim svoj posao i trudim se da ga obavljam profesionalno, ali ovaj incident me je uplašio i pokolebao u želji da i dalje obavljam posao koji sam toliko volela - napisala je ona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.