Učiteljica u Britaniji ORALNO ZADOVOLJAVALA UČENIKA u avionu i slala mu BEZOBRAZNE PORUKE! (FOTO)
Foto: Warwickshire Police

kako je nije sramota!

Učiteljica u Britaniji ORALNO ZADOVOLJAVALA UČENIKA u avionu i slala mu BEZOBRAZNE PORUKE! (FOTO)

Nastavnica, inače, živi u braku i ima dvoje dece
Objavljeno:

Džil Meldrum Džons (37) osuđena je na 32 meseca zatvora, pošto je kao asistent u nastavi pružala oralni seks jednom od svojih učenika. Neimenovani 15-ogodišnjak je tri puta od strane svoje nastavnice dobio felacio u avionu, dok su se vraćali sa ekskurzije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Džonsova, koja je udata i ima dvoje dece, proglašena je krivom za sprovođenje seksualnih radnji sa detetom, kao i za podsticanje deteta na seks, upisana u registar seksualnih prestupnika. Ona se izjasnila kao kriva po svim tačkama optužnice i na suđenju se pokajla zbog svog ponašanja.

Tužilac Stefan Kolodinski kaže da je Džonsovu, tokom ekskurzije, potuno obuzela strast, kao i da je ona dečaku slala poruke seksualne prirode i poruke u kojima je ugovarala njihove naredne susrete za seks. Po izricanju presude, sudija Filip Gregori je nastavnici rekao:

- Bili ste asistent u nastavi i bili ste odgovorni za srednjoškolce. Deluje potpuno neverovatno kada neko ko se nalazi u srećnom braku, ima dvoje dece i inteligentan je, toliko izgubi kontrolu i zdrav razum da dozvoli sebi da se ponaša na ovaj način.

Dečak je rekao kako je on od samog početka bio "nervozan i osramoćen".

(Espreso.co.rs / Unilad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.