Leš bez kapi krvi, telo s prezervativom u anusu... 5 misterija koje NIKADA NISU REŠENE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Giphy

jeza u najavi

Leš bez kapi krvi, telo s prezervativom u anusu... 5 misterija koje NIKADA NISU REŠENE! (FOTO) (VIDEO)

Bila je potpuno gola na krevetu, licem okrenuta prema dole. Bila je silovana, a iz anusa joj je još uvek virio prezervativ...
Objavljeno: 12:50h

Žrtve bez otisaka, misteriozne smrti, dokazi bez logičke povezanosti... Zvuči kao opis neke od epizoda o istražiteljima i forenzičarima, ali stvarnost piše zaplete koji su jeziviji od bilo kakve holivudske fikcije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Istorija je prepuna čudnih ubistava koja nikada nisu i neće biti razjašnjena, ponajviše zbog vrlo primitivnih ili nepostojećih forenzičkih metoda u vreme kada su se dogodila.

Ovo su samo neka od njih...

1. Džorž Melori i Endru Irvin

foto: Wikipedia/Alexander Roumega

Poznati britanski planinari život su izgubili za vreme treće britanske ekspedicije na Mont Everest 1924. godine. Dotad niko nije osvojio slavni vrh, osim možda upravo njih dvojice.

To naime, nikada nije razjašnjeno jer su obojica umrla pod dosad još nerazjašnjenim okolnostima. Oni su poslednji put viđeni tek 245 metara od samoga vrha, a nakon toga punih 75 godina niko nije pronašao njihova tela.

Tek 1999. godine pronađeno je telo Melorija, a gde je i kako umro Irvin ne zna se ni danas. Monteverest po prvi put je zvanično osvojen "tek" 1953. godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.