Da li je normalan? Dečko je unakazio od batina jer nije želela da spava sa njim!(UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Facebook / Steph Louise

siledžija!

Da li je normalan? Dečko je unakazio od batina jer nije želela da spava sa njim!(UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Stefani Litlvud (32) iz Lidsa jedva je izvukla živu glavu kada je pijani dečko nasrnuo na nju i brutalno je prebio
Objavljeno: 18:33h

Ona je u aprilu odbila da spava sa tadašnjim dečkom Vejnom Hobanom, a on joj je zauzvrat slomio vilicu, polomio nekoliko zuba i divljački je udarao po licu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stefani je odlučila da podeli na Fejsbuku zastrašujuće slike koje pokazuju sve povrede koje joj je Vejn naneo. On ju je prikovao za pod i udario 40-50 puta.

- Cele noći se ponašao agresivno i bezobrazno. Kada sam ga odbila, ostavio me je uplakanu ispod pokrivača i izašao iz sobe. Međutim, kada se vratio, uhvatio me je za članak i izvukao iz kreveta. Bacio me je na pod, nisam mogla da se pomerim. Seo je na mene i udarao me bez prestanka jedno 40-50 puta - rekla je Stefani.

Napomenula je da je više puta udario njenu levu stranu lica, polomivši joj vilicu i izbivši joj tri zuba. Iako je prošlo nekoliko meseci, Stefani i dalje ima jedno modro oko zato što su joj popucali kapilari, a zubari joj još nisu rekonstruisali sve zube. Toliko ju je udarao da su joj svi zubi pomereni u stranu što zubarima otežava posao.

- Svakog dana se suočavam sa posledicama. Svaki put kada perem zube i gledam se u ogledalo, sve mi se ponovo vrati - rekla je.

U početku u opšte više nije htela da izlazi iz kuće, ali su je prijatelji ubedili da se ne predaje. Na Fejsbuku je objavila šta joj se sve događalo kako bi upozorila druge "kakvo je Vejn čudovište".

On je dobio svega 16 meseci zatvora, ali kako postoji mogućnost da izađe za osam, našao bi se na slobodi za dva meseca.

- I dalje ću patiti dok je on na slobodi - rekla je.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.